Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.7.2010

Agia su ilta ja ma paukkuja talissa

su agi med Shanti & Dracu

Illalla mentiin treenaamaan Shantin kanssa agia. Tehtiin hyppytekniikkaa, kolme erilaista tekniikka sarjaa. Toiseen yksi väliaskel ja se sisälti myös okserin ja renkaan, tässä putken kautta ja liike mukana. Kerran tuli rima alas. Sitten tavallinen sarja yksi ponnistus väliin ja sitten pitenevä sarja. Ne matalimmat rimat ja hyvin sujui.

Toisella puolella tehtiin vielä kontakteja ja keppejä. Kepeille vauhdilla putkesta, kerran 2 väliin. Sitten myös kepeiltä vippaus toisella puolella olevaan putkeen. Ensin kääntyi liian hyvin ja tuli putken ohi. Keinulla koski selvästi. Puomilla pientä himmausta vielä alastulolla, saisi olla nopeampi, tulee kyllä kovaa ylösmenon.

Paukkuja Talissa

Ruuti oli vähän paineistunut autosta tullessaan. Stepille oli ammuttu ja yhdelle toisella joku 10 laukausta. Kun Emmi käveli toiseen päätyyn ennakoi laukausta ja tuijotteli paljon Emmin suuntaan. Oli vähän poissaoleva ja puuhastelin jonkin aikaa että saisin kontaktia mutta kun se ei sujunut kutsuin kyykyssä syömään ja kun söivät kilpaa nameja ammuttiin. Ruuti jatkoi syömistä ei ruvennut vilkuilemaan ja kun ne loppui juostiin pari kertaa lelun kanssa lemppari A:ta. Täytyy ehkä vain syöttää ja sitten tehdä jotain hauskaa. Joka on Ruutin mielestä että saa juosta pk-A:ta. Joita on ihan metrin korkuinen ja sitten melkein 90asteen loiva.

Koitettiin noin 70cm pk-estettä ja siinä nouto sujui ponnistamatta edestakaisin. Metrin hypyllä ponnisti ja koitin ottaa sitä vain lähettämällä esteen läheltä. Yksi ilman ponnistusta johon lopetettiin. Rasmus sai tehdä temppuja ja seurata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!