Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.7.2010

Tokoa Malminkartanossa

Otettiin kehätreenit, valittettavasti en kerennyt olemaan kuin tunnin ja ei siinä kerennyt niin tekemään miten olisi halunnut. Ihan kiva oli tokoilla pitkästä aikaa, on ollut motivaatio niin kadoksissa, mutta olihan se ihan kivaa. :D

Ruutin kanssa
paik. istuminen: ensin olin näkyvillä ja kävin palkkaamassa. Sitten menin piiloon ja kerran kurkkasin pysyi ja toisen kerran kun, niin oli mennyt maahan. Sitten menin nostamaan ja uudelleen piiloon taas maahan heti kun menin näkyvistä, Shanti nosti ylös ja nyt kesti istumassa kun kävin piilossa. (johon piti kävellä n.30m)

paik. makuu: käskystä maahan ja vähän vilkuili taakse. Palkkasin maahan.

seuraus: Shantin käskyttämänä, melkein kylmiltään kehään. Tosi mallikasta parissa liikkeen lähdössä kontakti vähän karkasi ja alun juoksusta huomautin kerran. Sivuaskelissa meinasi äännellä vähän ja otin ne namin kanssa sitten.

luoksetulo: läpijuoksu, maahan ja siitä takapalkalle jalkojen välistä kierron jälkeen. Eri variaatiot, huomattiin ettei seisominen taaskaan muistunut ja sitä sai vähän jankata. Täytyy muistaa treenata niitä.

jäämiset: seisomista myös, meinasi istua. Vahvistettiin vain oikeita.

kaukot: aika kivasti sujui pitkältä matkalta. Yhdessä sekotti m-s ja m-i.

ruutu: merkkiä ensin, 5cm korkea muovikartio, tarjosi sen päällä seisomista. Jankattiin jonkin aikaa ihan käsiohjauksellakin sinne taaksemenoa. Meinasi myös turhautua tarjoamisesta ja alkaa haukkumaan. Itse ruutuun lähti oikeaan suuntaan ja sisälle mutta etukulmaan, sai tarjota taakse. Sitten lähempää naksun kanssa paikan haku.

Rasmuksen kanssa
seuraus: hieman tavallista ja vähän jääviä, kivaa iloista
kaukot: sekotti tarjosi istumista seisomisen sijaan maasta. Muuten sujui ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!