Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.7.2010

Jälkeä Tillinmäessä

Käytiin ma iltana tekemässä jälkeä Jannin ja Bobin kanssa, suunnistettiin uuteen metsään Tillinmäkeen. Tehtiin taas jäljet ja esineitä vanhentuessa.

Ruu, esineet: Otin lämmittely esineen kun muistuttaa muuten niin hakua. Lähti hyvin mutta sitten vähän pois alueelta oli kaukana ja oli käynyt sitten hakemassa Rasmuksen ekan janatreenin kepin. :D Ei meinannut ensin tuoda Jannin esinettä mietti sitä vähän kuuluiskohan tää tuoda. Toinen esine lompakko, sen toi varmemmin ja löytyi nopeammin.

Ras, esineet: poikkesi alueelta molempiin suuntiin ulos. Takareunassa musta pussukka, ei irronnut heti taakse. Toinen esine panta, juoksi sen ohi muttei saanut hajua, lopulta se löytyi.

Ruu, jälki: Jana oli ihan hyvä n.7m, kauhea vauhti jäljellä ja eka keppi löytyi. Sitten mäkeä alas kauheaa vetoa, yhdessä mutkassa eksyi jäljeltä ja meinasi mennä ohi kepin. Sitten pätkä hyvin ja vaadin että se nenä pysyy maassa. Muut kepit paitsi vikaa ei huomannut, jota sai etsiä. Ruuti luulee että jälkikin on joku nopeus laji. :D Aika häsellystä toi meno, onneksi me aloitettiin haku se on paljon parempi laji tolle. Pitää ehkä jatkossa ottaa hanskat käteen kun muuten meinaa liina polttaa. Jälki oli tunnin vanha, keppien välit n. 20m.

Ras, janatreeniä: Tehtiin kolme janatreeniä. Jana vaihteli 7-15m. Lähti aika hyvin etenemään, yhdellä janalla meni yli jäljen ja sitten takajäljelle. Yhdellä toi seuraavan janan kepin.. Yhden kepin ohi meinasi mennä. Janan jälkeä oli siis n. 15m.

Hyvä jos edes koirilla oli hauskaa. :D Musta tuntuu ettei me mennä suuntaan tai toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!