Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.7.2010

Hau open 1lk Ruu & hakutreenit

Keskiviikkona (eilen) Hau open 1lk virallinen kisa Mia Laamaselta kiva rata. Sujui tosi kivasti, kontakteja myöten mutta möhlin sitten keppejä ennen kun pysähdyin ottamaan haltuun olisi pitänyt liikkua siinä. Hyppäsi sitten siinä yhden ylimääräisen hypyn eli hyl. Irtosi hyvin ja pystyin lähettämään ja itse valssailla sillä aikaa. Pitäisi luottaa enemmän keppeihin, en luota yhtään sisäänmenoihin kisoissa. Harkoissahan vaan lähetän kepeille en yhtään jarruttele. Aikaa meni ennen keppejä turhaa 10s ilman sitä aika olisi ollut joku 33s ja parhaat ajat oli 40s. Radalla oli tosi paljon hylkyjä, vaikka itse pidin rataa aika helppona. - video

Hakutreenit Saarioisilla

Ruuti pääsi vikana, ilmossa nousi kerran ja korjasin sivulle. mm:t valmiina piiloissa. Eka lähetys suora ja tuotiin namilla keskilinjalle tai ainakin melkein. 2 maalimiehellä alkoi tarjoamaan taas hakkua (vaikka pitäisi olla suorapalkka) ja sitten vahvistettiin sitä ja tulin hakemaan sen. 3 mm oli ehkä 30-40m eteni taas aika kivan suoraan ja aloitti haukun. Hain taas sieltä ja mm palkkasi haukuista. Imutin joka kerta namilla keskilinjalle haettua kuonosta pois. 4 pisto lähti vähän enemmän vasemmalle (takaspäin) kuin osoitin, kävi siellä ja sitten lähti oikeaan suuntaan mistä löytyikin. Sitten 5 pisto, lähti suoraan ja juoksi aika pitkälle, mm ei ollutkaan siellä. Pidin vain kättä, nosti jalkaa lähellä ja sai sitten hajun n. 15m päässä olevasta maalimiehestä ja ilman käskyä jatkoi etsintää. Siellä haukkua ja mm palkkasi, syötiin namit ja sitten vaihto leluun. Haukku ei tosin ole vielä yhtään yhtä vahvaa kuin tekee lelulla, mutta on niitä voimakkaampia haukkuja. Ei olisi ollut tarkoitus vielä yhdistää kun ilmaisutreenejä tehty vain niin vähän mutta mikäs sille jos herra alkaa käyttämään ääntä metsässä.

4 kommenttia:

 1. En sit tiiä tuliko toi hylky tosta sun pysähtymisestä, mutta itse ainakin katoin, että käänsit ittees just sinne hypylle päin, kun yritit saada Ruutia kepeille :p.

  VastaaPoista
 2. Siinä piti siis mennä putkesta kepeille ei extra hyppyä.

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, Fisu hyllytti ihan samassa kohtaa! :-D

  VastaaPoista
 4. Joo mä en ajatellutkaan radalla tota kohtaa vaikeana, mut hyvä et Ruu ei ollut ainut. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!