Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

5.7.2010

Peltojäljet


Ups, ei ihan onnistunutkaan
Viikonloppuna tehtiin illalla peltojälki mökillä. Juuri hyvät niitetyt pellot löytyi, n. 20cm sänkeä.

Ruutille pikku jana, lähti innolla suht suoraan ja poimi jäljen ja lähti oikeaan suuntaan. Jäljellä oli noin 7keppiä ja oli hevosenkengän muotoinen. Alkuun oli vähän liian reipasta menoa ja vaadin että tekee tarkasti, kepit löytyi koska vaadin pysymään jäljellä. Loppu oli ihan hieno.

Rasmukselle n. 6keppiä ja vanheni molemmille yli tunnin. Alkuun meni jäljen yli kun lähetin janamaisesti, vaikka oli helpottamassa pikku pusikko johon se ei mennyt. Naksuttelin kohdissa jossa tiesin olevan jäljellä nenä maassa olosta ja keppejen ottamisesta. Parissa kohtaa vähän hukassa, etsi kuitenkin takaisin jäljelle ja vain tarkalla työskentelyllä pääsi eteenpäin. Lopussa oli yksi kulma mitä ei ihan tajunnut, pyörimisen jälkeen löytyi.

Ruuti oli seurannut perässä, vikalle kepille tuli vastaan ei onneksi jäljen yli. Kun tein jäljet ei ollut remmejä, käskin metsään molemmat paikalle ja kävin kaukana olevalla pellollakin noin 70m päässä ja tallasin molempien jäljet kumpikin pysyi, vaikka ajattelin että Ruuti varmaan sieltä tulisi.

Mökillä Rasmus alkoi kiljumaan aina täysiä kun sai pelastusliivit päälle. Harva ilahtuu pelastusliiveistä niin paljoa. :D Mutta kun ne päällä pääsee aina uimaan ja hakemaan lelua. Muuten ollaan päivät laiskoteltu, eikä tuolla helteessa mitään jaksaisi tehdäkään.

- kaikki kuvat

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!