Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

25.4.2011

HAU:n pääsiäiskisat HYL x 2, kuvia

Käytiin kisaamassa Purinan ulkokentillä kaksi rataa. Ruutilla oli taas intoa ja rimoja tippui herkästi. Ekalla radalla ei totellut mun työntöä ja hyppäsi hypyn takaisin päin -> hyl. Sen jälkeen tuli vielä hypyn ohitus, keppivirhe ja rima, sekä alussa rima.Tokalla radalla valitsin alkuun väärän ohjaustavan ja hylky tuli puomille. Kerkesi iskeä tassut siihen. Sitten tuli kolme rimaa alas, A:n kontakti ei yhtä hyvä kuin ekalla radalla. Puomi molemmissa hyvä ja keinu ihan ok tokalla radalla, siihen nähden kun ongelmia ollut.Mutta jee huomenna korkataan kenttä aksakausi jälleen Mian opeissa ja puoliksi Pia Helsteinin, jolla on 2 x maxi3 holskut.

Movie maker on jämähtänyt useasti niin en ole saanut loppuun asti muokattua videoita, onneksi näitä ei tarvinnut muokata niin onnistui. Yritin etsiä toista näppärää ohjelmaa, muttei tunnu löytävän, tai sitten ihan outoja mitä ei osaa käyttää. Kiitos Marikalle ja Sinille ratojen kuvauksista!

Kuvailin loppuja maxi2:ia
http://tollerwich.pic.fi/kuvat/Kisat/Agi250411maxi2-vikat/

Auspai Aksel
Bc Kidd
Cirnec Tosca

4 kommenttia:

 1. Ahahaha :D Nauroin Aksun mulkosilmämoljotukselle kepeillä :D Kopsasin koneelle talteen, jos vaikka blogiin tms lykin sitä joskus (kuvaajan nimellä (/blogilinkillä?) toki)

  VastaaPoista
 2. Joo. :D Saa laittaa blogiin, onhan noissa tuo copy. Aksu menisi melkein bortsusta jos ei tietäisi. :)

  VastaaPoista
 3. Multa on aussien omistajatkin kysyneet joskus, että onko toi bc :D
  Ei se ehkä töitä tehdessään bortsuilluusiota enää onnistu ylläpitämään :D Sillä on tyypillinen aussien työmoraali :D ("Hauskuus ennenkaikkea, työnteko sen jälkeen").

  VastaaPoista
 4. Ruutilta löytyy kyllä tuota samaa, se ei ole niin työnarkomaani. :D Enemmän se ajattelee hyödynkö mä tästä jotakin tai onko se vaan hauskaa, että voi tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!