Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

7.5.2011

Tokoilua, kuulumisia ja kuvia

Olin päivällä tuomaroimassa Eläinlääkiksen seuran mestis möllitokoa ja jäin sitten kuvaamaan vielä agilityn mölliluokan.
- Kuvat

Ronja tolleri oli myös päivän hoidossa ja mentiin iltapäivälenkki kolmikon voimin. Keli oli niin ihana niin jäätiin keppi palkalla tokoilemaan nurtsille.

Ruuti

  • seuraus: jätin kepin takapalkaksi, aluksi meinasi vähän äännellä ja jokaisesta ääntelystä laitoin kyljelleen maahan ja sitten jatkettiin matkaa. Vapautin hiljaisesta ja kehuin välillä. Ei päässyt näin ääntelemään liikkeessä. Voin käännökset, suoraa ja perusasennot.
  • liikkeestä istuminen: hyvä, takapalkalle
  • luoksetulo: tehtiin molemmat stopit ja jalkojen välistä takapalkalle. Tosi hieno! ja tuli loppupätkänkin lujaa.
  • kaukot: hyviä siirtoja, tehtiin ihan peruutuksella ja vahvistin niistä muutamaa. Vähän parempaan suuntaan, ei vaan näe ihan tarkasti kauempaa niin pitää tehdä tekniikka treeninä läheltä myös.
Rasmus
  • seuraus: ukko oli niin innoissaan ja tehtiin muutamat pätkät, välillä palkkasin vain kehuilla.
  • idari: istuminen ja seisominen, josta palkka. Tosi nättiä.
  • luoksetulo: läpijuoksu josta palkka. 
  • kaukot: nousi istumaan seisomisesta, treeniä! Sekottaa tätä myös joskus. Treenattiin enemmän vain tätä. Rasmus oli läkähdyksissä kepillä riehumisesta.
Ronjan kanssa tehtiin vielä seurausta, luoksetulo ja jäävät (maahan&seiso) sekä leikittiin Ronjan säännöillä. Kaikki sujui hyvin, paitsi seisomisessa tein eka väärällä painolla korkealta kun piti ollakin normaalipainoinen. On ne tollerit fiksuja. ;)

Ruuti on nauttinut kun on päässyt metsälenkeille ja sitä on ihana katsoa kun se lenkillä kirmailee. Rasmus kun vaan hölköttelee ja nuuskii. Nähtiin pari päivää sitten yksi weimari pentu 7kk, Ruu ärähti sille kerran ja häädin sen pois ja käskin olemaan muualla, Ras leikki pennun kanssa (luuli tytöksi). Lopun ajasta Ruu teki puutöitä kauempana. Sitä ei enää vanhempana kiinnosta muut koirat, paitsi harvat. Mutta pitäisi saada vain kitkettyä toi ärhädys pois, että menisi vaan muualle, tai sitten pitää vain ennakoida se. Muuten arki on sujunut tosi hyvin. Hui tulevalla viikolla onkin jo meidän tokokisat.. pitää ehkä vetää yhdet pateetreenit tai koittaa miten vaikka narupallo "kisapalkka" toimisi.. 

Kävin myös tänään laittamassa agi kentän kuntoon siellä on 5x 2 by 2 keppejä eli 10kpl, joista voin tehdä kulma treenejä vaikka neljällä. Sekä 2 hyppyä, A, puomin alastulo n. 30cm korkeudessa. Enimmäkseen jos saisi välillä tehtyä pari keppikulmaa ja puomin alastuloa. Ruuti oli ainakin ajatuksesta innoissaan ja pörräsi ympärillä noita puuhaillessa. Sekä pihalla se aina kesäisin kun lähdetään ulos, koittaa agikentän portin luona jos olisi hyvä tuuri. Ruu sai tehdä kepit 90 asteen kulmasta, ensin haki 2 väliin ja jätti vikan menemättä eli ei treenit ole pahitteeksi. Ja kisoissa aika monessa tulee keppivirheitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!