Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.5.2011

Kuulumista hyvää ja huonoa

Hyvinä ne, että Ruu on käyttäytynyt hienosti. Ollaan parien koirienkin kanssa, narttuja ja leikattu uros seurusteltu lenkillä. Ruutin lemppareita oli tänään kaksi räyhäävää chisu narttua. Se tykkää pienistä naisista joissa on haastetta. ;) Rasmuksen lempilelu on taas kotona virosta tuoma pikkuvinkulelu ankka (hiljainen vinku), jonka toin sille 89snt virosta. Entinen nalle oltiin jo hajotettu, yleensä näyttelytuomisina ostettu. Kun tullaan kotiin niin se on se suussa juoksentelee ympäriinsä ja pihalle mennessä.

Huonona juttuna, että Rasmuksen jalka on ollut taas huonona. Olen niin huono katsomaan ontumista, mutta musta näytti että nyt se ontui oikeaa jalkaa..? (se tutkittu olkapää oli vasen) Ainakin se meni sillä jalalla alempaa.. Eikai nyt olisi käynyt että toinen olkapää on ärtynyt ja oireilee. Rasmuksella on ehkä ollut vähän enemmän liikuntaa muttei poikkeuksellisesti. Välillä sen on ollut aamulla kipeä tai sitten alkaa pitkän lenkin lopussa varomaan painon laittamista jalalle, astuu sentään kun kerran aamulenkillä käveli melkein kolmella jalalla vähän aikaa. Täytyy siirtää  Rasmus taas pikkulenkeille ja varoa rasitusta. Sekä muistaa syöttää yhtiä tabletteja nivelille. Jännittää hieman lauantain tokokisojen kanssa, päästäänkö niihin kun taas välillä jalka on kestänyt lenkitystä ja tokon vauhdikkaita liikkeitä. Harmi kun Lassie tykkää niin tehdä ja noutaa. :(

En ole jaksanut yhtään tokoilla viime torstaista, joten katsotaan mitä se Ruu taas keksii lauantaina. Koe on Espoossa Röylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!