Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.5.2011

Nollavoitto Masalassa

Kisattiin KKK:n kisoissa Masalassa kaksi starttia.

Ekana oli hyppyrata (B-rata), alun haasteellisuuden jälkeen mm. takaaleikkaus pituudelle + takaakierto, rata oli enimmäkseen eteenmenoa. Alku meni juuri nappiin ja varoin yhtään vedättämästä, Ruu sai mennä edellä. Toisen putken jälkeen jalka vähän hipaisi rimaa, muttei tippunut. Eli meidän eka nolla kakkosista hyppäriltä! Tulos 0, 27,87s, -15,13s ja 1/12 sija. Tokalle sijalle tuli myös nopea kelpie n.1,5s erolla.



Agilityrata (A-rata) oli paljon haasteellisempi ja siellä oli monta vaikeaa kohtaa. Lähtörima tuli alas, Ruuti tais ponnistaa liian kaukaa ja oli vähän liian lähellä rimaa ehkä. Ei saanut rytmitettyä laukkaa hyvin. Mun oli tarkoitus valssata ennen muuria, mutten sitten uskaltanut ja siinä venähti. Samoin ennen puomia ja molemmat tuli nyt takaaleikkauksin. Sitten vedin koiran putkeen, hyl. Olisi pitänyt kaartaa hypylle, ja pysähdyin kontaktilla! kun säntäsin liikkeelle jo liikkeestä koira meni putkeen, oma vika. Kepeillä pystyin hyvin ottaa etäisyyttä, A:n jälkeen tuli vähän lenkkiä. A:n meni ihan ok. Keinulla ei mennyt ihan loppuun katsoin, että koski. Tyhmä minä, olisi pitänyt vaatia kun kerran hyl oli allakin! No tuli kuitenkin mun luvalla pois. Tokavika hyppy tultiin vähän eritavalla kuin oli tarkoitus. :D Plussaa kontaktit ja rimat, sekä hyvät kepit. Lähtö Ruutin syyksi ja loput mun syytä.


Lähdöissä se nousee seisomaan, voi vähän hiipiä muttei tule. Mutta pitää puuttua tohon kyllä ainakin epävirallisissa.. Tai jos radalta pystyy lähteä lähempää niin sitten voin korjata ja lähteä lähempää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!