Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.5.2011

Tokkoiluu med Ruutana

Käytiin Ruutin kanssa privaattilenkillä tokoilemassa, ihana aurinkoinen keli ja tokoiltiin nurtsilla. Hyvä häiriö tuli ruudun treenauksessa kun lauma koululaisia tuli siitä ohi (jotkut oikasi nurtsilta). Tehtiin patee-treenit, ei se niin paljoa kuuma yksin treenatessa siitä..

seuraus: hidas oli teemana, yhden kerran ponkasi eteen kun luuli kai loppuneen. Pari yksittäistä äännähdystä muttei saanut niin seurata. Kerran sain sivulle tuloissa käskeä maahan, kun meinasi haukkua sivulle tullessa.

nouto: ei tehnyt kunnon haukkuja mutta pari äännähdystä laukatessa. Tehtiin myös ennen tunnaria yksi ja vikassa oli ihan hiljaa.

ruutu: häiriömerkit molemmin puolin, meni ensin isompien ruutu-häiriömerkkejen luokse ja siitä tajusi lähteä etsimään ruutua. Tehtiin sitten vähän viistosta lähetykset, että joutui mennä läheltä häiriömerkkejä. Ruudussa tarjosi nauhojen sisällä ensin etukulmaa ja sitten takareunaa/keskikohtaa. Nauhat helpottaa aika paljon. (punaiset)

kaukot: tehtiin vain pitkältä matkalta m-s-i. Meni nopeasti maahan. Istuminen ehkä vähän vajaa..

tunnari: muut kapulat jäi kotiin mutta otin noudon ja piilotin sitten pusikkoon oman. Ruu meni ainakin kahdesti kohdan ohi ennen kuin löysi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!