Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.1.2019

Nousu kakkosiin!

Nova starttasi vuoden kisakauden Vantaalla maxi1 kisoissa. Ekaa kertaa nyt kisoissa meni "isoja" makseja. Ja jollakin radalla taisi olla 55cm rimat (matalin on 50). Esa Muotkalla kivoja ratoja!

Eka rata oli ihan kivaa menoa. Alun käännöskohdassa sanoin käännöskäskyn enkä uskaltanut kääntää katsetta pois. Keinulle sain hyvin jarrutettua. Kepit hyvin. Puomilla oli vähän hätäinen, en tajunnut sitä edes radalla. Renkaan jälkeen sitten oli jo tulossa suoraan mua kohti ja ajattelin että saisinko vielä leikkauksella käännettyä. Maalissa juoksi suoraan mua päin, murisi ja oli aika tohkeissaan. Vika rima siinä tipahti! eli 5vp, sijoitus 3. Bortsulle juoksareilla jäi 5s, ihan ok.


Toinen rata oli hyppyrata. Kivalta sekin näytti. Rengas sujui, kutsuin vähän sitä ennen, kun osalta tippui lähtörima jotka meni tosi pitkälle. Kepeille tuli hyvin, kun hakeutuu putkesta aina mua kohti. Pituudella ajattelin, että riski jos sen ohjaa huolimattomasti. Hyppäsi hyvin. Päällejuoksu kohta oli vähän jännä, sujui kuitenkin, onneksi irtoo hyvin putkiin. Lopussa sitten putkesta putkeen kohdan jälkeen olin vähän myöhässä ja Nova ehti pyörähtää. Suoraputki + hypylle irtoamista tehtävä.. Sain sitten hyppäämään vähän eri suuntaan kuin tarkoitus, jäin myös jälkeen. Onneksi kyseli taas ja sain putkeen. Näissä meni vähän aikaakin. Putkesta putkeen menoja pitää myös treenata.. Lopussa sitten ohjasin tokavikan hypyn ja Nova lähti siitä tulemaan suoraan mua kohti, vähän kuin että tää oli varmaan tässä. Pidin ohjauksen hypyllä ja hyppäsi sen melkein paikaltaan punnertaen. Ei osunut rimaan ja tehtiin nolla!
Pelastelujen kautta 2.sijalle! Luokkanousu samalla, koska oli kolmas nolla.

Maaliin tuloa täytyy treenata eli irtoamista ja aitoja kohti menoa. Sekä että vaikka hihna tai laatikko on reunassa niin pitää suorittaa hypyt. Sekä tavoite olisi myös tehdä hypyt vaikken näyttäisi käsillä.
Ja kakkosiin sitten vaikeampia keppikulmia..




Haettiin euronjuusto ja parit ranskikset. Palkinnoksi HSKH:n lahjakortteja 3 (yksi startista jota ei käytetty), pienet purutikut, välipalakeksit, pöydältä valitsin ruokasäkin 2kg ja narupallon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!