Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

28.1.2019

Petrausta kisoissa, videoita ja kuulumisia

Lauantaina Gava kisasi 4 starttia Lohjalla. Läheltä piti, sillä 3x 5vp ja yksi hyl. 1 rima, 1 kaatunut siiveke (niin viistosta in-in) ja 1 kielto. Radatkaan ei ollut helpoimmasta päästä, mutta toisaalta mielummin meille mutkikkaita ja kinkkisiä kuin suoraa luukutusta. Kolmessa ekassa ei myöskään ylimääräistä lenkitystä. Ja vikakin oli aika nätti, paitsi takareunassa tuli vähän hätäännystä, että kummalta puolelta meneekään. Sellaiset läksyksi..Julkaisin myös videon Novan ekoista 2lk kisoista 19.1, ne löytyy tästä:


Ja Novan omatoimitreenit (viime pe), missä pistin merkille että voisin enemmän liikkua keppien sisäänmenon aikaan, ei Gava ohjausta. Ja puomilla en kuullut videolta vapautusta, lähti ennen lupaa.
- keppien vaikeat sisäänmenot, vaikeaan umpikulmaan ekassa virhe (teki samoilla ohjureilla kuin treenikaveri)
- A:n loiva käännös lelulle ja sitten kauempana olevalle palkalle

Gava teki parit kepit avokulmaan, jotka sujui jos otin haltuun ja menin ulkoreunaa.


Yhtenä päivän kotijumppaa. Lisäksi harjoiteltiin laatikon sisäänmenoa. Siinä Nova ei hahmota kovin hyvin takalistoa. Tasapainotyynyllä kesti myös, että uskalsi laittaa toisenkin jalan. Gava taas oli aika huojuva tuossa asennossa.


Unohdin aiemmin kirjata myös, että Nova muistutteli yhtenä päivänä porukoiden pihassa yhdellä hypyllä matalimmassa takaakiertoja, käännöskäskyjä, eteenmenoa (vain suoraan heitetylle namille) ja leikkausta kierron jälkeen.
- Takaakierrossa vaikea saksalaisen tyyppisesti jos liikuin riman suuntaisesti. Itse kiertoon menee ohittaen rimankin. Sekä kauempaa.
- leikkaukset ei alkuun sujunut, kunnes hoksasi.
- eteenmenossa tai hyppykäskyä sanoin, vaikein oli jos olin siivekkeen takana eli kääntymisen puolella. Jos olin edellä ei ollut ongelmaa. Tätä pitää muistutella enemmän. Ja pitäisi myös käyttää käännöksiin siihen tarkoitettuja käskyjä. Mietin myös onko paras vahvistaa hyppykäskyllä suoraan menoa tai eteen-käskyllä. Hyppy tarkoittaa joskus vähän monenlaista, toki se on se joka tulee yleensä mieleen yksittäisellä esteellä tai kisaradoilla.
Tehtiin namipalkalla ja tarkoitus tehdä rauhallinen treeni käskyjen erotteluun. Mutta Novalla on aina vauhtia. :D Ihan pitävä lumi oli alla, joten saipahan muistuteltua käskyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!