Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.4.2020

Tofun tiistai ja Gavalle agilitya

Kirjoittelin jo kokonaan puhelimella, kunnes Bloggerin sovellus kaatui. :/ Pitäisi tallentaa useammin tai käyttää konetta, joka tallentelee automaattisesti.

Tofu sai tiistaina toimistolla (porukoilla) uuden painikaverin - ison yksisarvisen. Pomppi ja makoili hepan päällä ja kiskoi sen kumoonkin.
Lisäksi Gava toi lelua Tofulle kiskottavaksi ja leikkivät yhdessä! Siitä videotakin. Ilman valvontaa Gava ja Tofu sai olla eri puolilla, Gava ei tykkää että nukkuessa häiritään ja joskus näykkii kohti. Nova hyvin murisee ja Tofu kunnioittaa päätöstä, joskus vähän haukkuen kommentoiden. :D

Treeni:
Päivän treeniaiheena oli "ryhmä paikallaolo", no aloitettiin sillä että 
- päiväruualla Nova ja Tofu harjoitteli istumista vierekkäin. Nova harjoitteli, että on ok jos pentu törmää tai ei tottele pysyä. Ja pentu, että voi istua vaikka kaveri on vieressä. Kun edellispäivänä hyvä kun Nova pystyi ajatella/totella istu-käskyä.
- iltaruualla Gava ja Tofu harjoitteli istumista. Gava istui nätisti ja sieti koskemiset. Gavalla oli tuuria kun iltaruualla oli myös (raaka) jauhelihapullia. Aika hyvin sujui, no kuvasta näkee että valokuvaukseen yksin on vielä matkaa. Gava oli samalla ekan yön, laitoin sen turvaan pentuaitaukseen tai portin taakse.
- lisäksi sivulletuloa ja vähän seurausta

AGI (Gava) ja sosialistamista Tofulle:
Illalla käytiin agilitykentällä. Tofu pääsi parkkiksella kävelemään ja näki Loitsu aussien 8kk. Reippaasti meni. Loitsu opetti keppien syöntiä ja Gava vuorollaan pupunpapanoiden etsimistä. :D Tofu sai palkkaa auton häkissä odottamisessa ja makoili ainakin siellä. Tofu moikkasi myös paria ihmistä.

Ompelin pennulle puolikiristävän pannan. Sitten kun nykyinen ei sovi.


Gava teki keppejä päällejuoksulla kujakepeillä, vaikeata! Lisäksi takaakiertoja ja in-in putkesta. Käännöskäskykin toimi kivasti. Oli hauskaa ja G:lle tuli hiki. Pääsivät alku ja loppujäähkän toisen arkajalka partiksen kanssa, molemmat tytöt oli yhtämieltä lenkin suunnasta (ei kohti frisbeeegolfia ja kuntoilutelineitä).

Toissa päivänä leikkasin myös Tofun kynnet, kun oli nukkumassa ja sai namia herättyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!