Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.4.2020

Pentu tulossa

Perjantaina meille kotiutuu Tofu poika, virallisesti tulee olemaan Burning Red's Dude Where is my Duck. Karkauspäivänä 29.2.2020 syntynyt tolleripentue.

Korona vähän hidasti vierailemaan pääsemistä, mutta supersöpöjä 7 viikkoisenakin kuvata. Ekat pentutapaamiset otettiin Facebookin videopuhelulla, pystyi jutella ja katsoa etänä pentuja. Videoita sai katsoa runsaasti ja parit potretit pääsi onneksi Hilkka kuvaamaan (laitan niitä myöhemmin näytille). Aiemminkin oli tiedossa että luovutus 8 viikkoisena niin siihen oli osannut asennoitua.

Pennut on nähnyt riistaa, tutustuneet pantoihin, käyneet vähän hihnakävelyllä pihatiellä, autoilulla Kemulassa. Sirutus tiistaina. Tasainen porukka, paitsi vaalein uros on miettii ensin kuin tekee. Tofu on keskittynyt hyvin syömiseen ja pienien murujenkin etsimiseen vaikka muut menisi jo menojaan. Mutta ei se silti painavin ollut. Ei ole onneksi äänekkäin tai kuulu niihin, jotka tuli pentuportin yli. :D Vappupallolla yritettiin pentuja järkyttää, mutta jokainen vuorollaan veteli sitä mukanaan. Ampumista kuunnelleet videolta ja kattilan kansi ollut leluna. Kaikilta pojilta kivekset tuntui 6 viikkoisena. Kasvattaja on Porista ja isän omistaja myös Espoosta.

Olin nähnyt jo aiemmin Mairea näyttelyissä ja käynyt katselemassa kasvattajan sivuja. Monesti aiemminkin pitänyt laittaa viestiä, mutta kiireisiin vedonnut ja ajatellut että vähän myöhemmin. Kun laitoin sitten niin alkuun viesti oli eksynyt roskapostiin. Welhoon ihastuin jo 2017 nomekurssilla ja näki sitä myös muualla. Pääsin kouluttamaan tokossa vielä keväällä ja kuvaamaan ja ihastus vain kasvoi. :) Haaveena ollut myös koira, joka on läheltä rodun alkuperämaata. Emä on jenkeistä (Kanadan rajan viereinen osavaltio) ja isä Saksasta.

- kuvia (osa vielä tulossa)Vasemmalta tytöt Naava ja Miina, pojat Tofu, Woitto ja Kauko
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!