Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

26.4.2021

Agi Gamblers videot ja treeniä

Su 25.4 Gava Gamblers treenit
Gavan videolta näki että meidän treeni hieman alle min. Suora sujui ekalla. Radalla ekalla hyl lähtö hypylle. 
Toisella yrityksellä puhtaasti ja huipputulos. Loppusuorasta myös 15p eli yht 46p. Parhaat pisteet mitä kuulin. Videolla ohjeita. Ma 26.4. Nova Gamblers 
Novan kanssa kokeiltiin loppusuoran vaikeampaa versiota. Tuli hyvin ajallinen ero kiellon tyyppisellä takaakierrolla vs vippaus/poispäin kääntö. Lopussa namirasian päällä namia. Takaakierto mun läheltä sujui, mutta okserilta halusi juosta mun jalkoihin. 

1 yritys ylösmeno virhe ja puomin alastulon loikkasi sivuun. 
2 yritys ylösmeno rajalta, hypyn ohi ja aan alasmeno. Ekalla aan alasmenolla jäin miettimään, että miten ne Novan kontaktit menikään ja muistin että aalla juoksari. :D 

3 yritys kasaan 31p. Mutta ei tehty loppusuoraa kun jäin kysymään mitä aika oli. Juuri olisi ollut 30sek, kun teki yhden hypyn vähemmän mitä Gava. 


Tofun haaste oli leveän ojan ylitys, damia noutaessa. 
Ekalla hyppäsi ison loikan ojan reunaan. Sitten itketti damin kanssa vastarannalla, että mistä nyt pääsee. Videolla tajusi jo että pystyy kävellä yli. Vikassa lähti jonkun riistan perään, palasi pillillä. Joka kerta vähän jotain. Näitä lisää myöhemmin. :) 
Aiemmin: 
Pe 23.4 nometreeni
 Wagon wheel Tofulle
- seuraten dami 1 (seuraus huonoa ilman palkkaa ja puh kädessä) pellolla
- heitto dami 2
- taukoa (etäkokous)
- mentiin 1 damista n. 10m päähän ja eteen. Löyti hyvin. Uudet vihreät damit 500g käytössä. 
- 2 damin nouto, vähän kaarratti palautuksessa

-> päätelmät: seurauksessa pitää vielä paljon häivyttää ja vaihdella namien saantia. Uusi paikka vs vieras. Damin vienti, itsellä erilainen asento jne. Namien kanssa seuraa kyllä, vaikka nami olisi ylhäällä. 


Pillipysähdyksiä ja luoksetuloja tullut treenailtua vikan kuukauden sisään jonkin verran lenkeillä. Pillin muistanut ottaa aina matkaan avainten kanssa. Kahden koiran kanssa vähän vaikea, palkata lelulla niin namipalkkaa ollut vain. Tai sitten toinen pitäisi laittaa tauolle. Pitäisi melkein kaukana tapahtumiin olla takapalkka tai heittää lelu.

Arkijuttuna Novan ollessa mulla on tehty myös paljon ruuan tienausta lenkillä seuraten, luoksetuloja ja istumisia. Novan pilli ei ole niin vahva, että vaatii suulliset. Paitsi luoksetulon toimii (stoppipillityksen tulee yleensä luokse :D). Gava taas on hoksannut, että pilli tarkoittaa jotakin ja ottaa ainakin kontaktin. Ei ole ihan mallioppimiseen asiaa. Novan yleinen hallinta on parempi ja hihnakäytös. Opettanut myös vapaana seurausta lenkillä pojille. Ja että voi olla pidempikin palkkausväli. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!