Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja BH Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.9.2024

Hakua ja hallintaa

Ti 10.9.2024 haku ja hallintatreeni Tofu Juvanmalmilla:

Tehtiin toinen treeni hallintatreeniä joka on haltuunoton vika osuus. Maalimies seisoi paikallaan ja raotti rasiaa. Käskin Tofun sivulle. Ekalla kerralla koitti lähteä ilman lupaa, kun liikutti rasiaa.

Muut Tofu pysyi sivulla, mutta väisti vähän mun selänkin taakse eli istuu liian takana. Alussa haukkui paljon sivulla ja odotin vain kontaktia muhun. Siitä vapautus. Jollakin kerralla koitin sanoa, että on hiljaa mutta ei siitä ollut mitään hyötyä, haukkui silti.

Kerran kokeiltiin maali kyykkyyn, hihnassa ilmaisun aloitus ja siitä toisella käskyllä sivulle. Maalimies ylös ja sitten karkasi taas ilman lupaa hyppimään kohti rasiaa. Rasia kiinni ja käskin uudestaan sivulle. En ehtinyt reagoida "oho" tyyliin.


Hakurata:

1.pistolla oli röllimaastopuvuissa keskikohdassa yksi mm. Ja toinen takakulmassa. Juoksi ekan ohi ja palasi takaisin, kun sai hajun. Kesti vähän aloittaa haukku. Häiritsikö aiempi treeni?

Lähetys uudestaan 1. Kulmaan. Kahdesti yritti oikoa kulman. Sitten meni piilon vasemmalta puolelta lähipolun kautta maalimiehen ympäri. Haukkui kahdesti maalin lähellä väärää puskaa, kunnes paikansi oikean röllin. :D

2.pisto oli tyhjä, oikein nätti. Muilla oli ollut siellä maalimies. 

3. Pisto vaneri umppari, jonka sai lähes kiinni, vain sentin ilmaraot oven molemmin puolin. Tofu haukkui sitä tosi hyvin ja focus pysyi siinä, vaikka tulin lähelle. Tähän oli hyvä jättää. Alkoi jo hieman hämärtääkin. Vikasta sai nuoltavan kongin. Aiemmissa namirasiasta herkkuja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!