Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.3.2011

Kirkkonummella kurvailemassa

Käytiin päästelemässä vähän höyryjä Kirkkiksellä. Ekalla rata oli aika kauhea, monta ansa kohtaa tai ainakin käännöksiä. Ruuti kävi liian kuumana, ei irronut lyhyitä matkojakaan ja kepit ei sujunut umpikulmasta. Mitkä taas yleensä treeneissä sujuu monella eri variaatiolla.. eli hyl. en osaa ohjata tollasta joka ei irtoa.

Tokalla radalla oli jo vähän parempaa. Jätti kuitenkin kepit kesken, olin vaan vähän jäljessä, kaksi vikaa. Ja korjasin ne, sitten karkasi yhden hypyn lisää kun yritin valssia ennen muuria niin kun olin alkamassa tehdä sitä koira oli jo ampaissut seuraavankin hypyn. Olisi siis ehkä veto tai takaaleikkaus (treenaa keinulle takaaleikkauksia!) keinu oli nopeasti laskeutuvaa, hylyn jälkeen aika rajalta. Ekan radan keinu oli hyvä kun valssasin sen edessä tai sivussa. Puomilla koski, teki taas lintsaus 2on2offin kävi siinä mutta jatkoi matkaa niin käskin takaisin ja postuin radalta. Kerran kun oli virheitäkin alla. hyl

Pitkästä aikaa hypärillä kolmannella radalla, tämän tuomaroi Seppo Savikko, aiemmat Esa Muotka. Alkuun oli 90asteiset hypyt että mentiin kulman sisäpuolelta. Olin itse hidas ja varon rimoja, putken ja kahden hypyn jälkeen otin just hypyllä haltuun -> rima. ja liian myöhäänkin. Kepeillä tuli taas samassa kohtaa virhe! toisella kertaa pidin ääntä niin meni, ehkä pitää lisätä ääni kepeille... Loppu oli ihan sujuvaa.



Rasmus vuonna 06 tai 07
Jalo meillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!