Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.3.2011

Pe tokot ja su haku

Perjantaina oltiin tokoilemassa Sonjan ja Veeran kanssa Sirkuskentällä päivällä.

Rasmuksen kanssa tehtiin aika montaa asiaa. Se osasi taas hyvin ja teki iloisesti. Tehtiin seurausta, ruutua, ohjattua, tunnaria ja luoksetuloa ainakin. Tunnari oli hyvin muistissa ja toimi hyvin.

Ruutin kanssa:
alkuun paikalla olot, istumisessa meni kerran maahan, minkä korjasin. Makuussa kävin korjaamassa asentoa. En tiedä tepsisiköhän istumiseen etu tai takapalkka, kun meinaa välillä lösähtää maahan sen näköisesti ettei jaksa istua enään. Ehkä eteen jos laittaa, ettei ala vilkuilemaan taaksepäin.

ruutu, käskytyksellä: Ruutu oli uudessa paikkaa ja ehkä vähän vaikeampi. Ruuti tosin oli kerännyt mukavasti kierroksia patee palkasta. Ekalla kertaa kävi ruudussa, mutta sitten lähti isompaa etsimiskaarta. Yhdellä kertaa juoksi ruutuun, pyysin korjaamaan ja juoksi takaisin ulokse, mistä vein takaisin ruutuun. Saatiin kuitenkin loppuun oikeaan kohtaan siellä pysyminen ja treenattiin kävelyitä. Ruudussa tarvitaan treeniä käskytyksellä ja että sen vieressä ei kenttä lopu.

seuraus, käskytys: sain aika paljon korjata, huomautan nykyään ääntelystä ja ei edetä jos ääntelee. Ei kuitenkaan tunnu kovin helpolta tai sitten se vaatii vaan paljon työtä ja melkein nollatoleranssia. Tai sitten pitäisi ottaa vaan korjauksella, koitin olla rauhallinen mutta keskittyminen meinaa myös välillä herpaantua. Tarjoamalla voisi myös tehdä ja tuli mieleen miten olisi joku juttu suussa ja saisiko siitä muokattua tai sitten kosketuskepin kanssa.. Pateella kun tuo ääntely tulee tai sitten koittaisin vain että jos ääntelee Rasmus tulee, koitin viimeksi pistää vain vähäksi aikaa taolle ja seisoin muttei auttanut.Tai sitten voisin jakaa pateeta useampiin rasioihin ja se saisi enemmän palkkaa hiljaisesta seurauksesta.. Täytyy käydä taas kohta niitä hamstraamassa.
 Laitoin yhden videopätkän, tässä meni suht hiljaa, en laittanut niitä pätkittäisiä. Kyllähän se ihan nätin näköistä on, mutta se ääntely. Videolla näkyy kun suu liikkuu, ilman ääniäkin. (ainakin muissa.)



ohjattu: keskimmäisenä oli vesipullo. Meinasi ensin juosta suoraa kapuloille, mutta sain stopattua "ringin sisään". Ekalla vasemmalle kapulalle kävi keskimmäisellä, josta oikealle kapulalle. Täytyy siis alkaa pitää jotain keskellä.

tunnari: Meni kapuloille reipasta laukkaa ja aloitti rivin oikeasta reunasta, nuuski ekan ja nappasi tokan joka oli oma. Varman näköisesti ja toi pureksimatta. Kapulan pureksiminen on jäänyt. Nyt Ruu on tehnyt parit hyvät tunnarit treeneissä, niin pitää alkaa lisätä haastetta että heti jonkun kuumentavan liikkeen jälkeen. Tai treenien alkuun pateen näyttämisen jälkeen.

_________________________________________________

HAKUTREENIT

Meitä oli isoporukka paikalla niin päädyttiin sittenkin harjoittelemaan palkkausta, kuinka namia syötetään ja miten leikitetään. Ruuti oli vikana ja se sai tehdä ensin namin syöntiä ja sitten haukkuja. Nameja syöttäessä Ruuti oli expertti, se söi nätisti eikä yrittänyt rohmia auki olevasta namirasiasta ja pysyi maassa sieltä namien ottamisen ajan. Haukkui myös hyvin ja haki jompaa kumpaa lempipalloista, haluaa leikkiä vain yhdellä niistä.

KUVIA tokosta ja hausta

Sara aussie



Hohto bc


Tara bc


Terra collie









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!