Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.2.2013

Aksaamassa Malmilla ja videotodisteita

Tein ekaa kertaa vähän teknisempää rataa pitkiin aikoihin. Joskus tammikuun alussa oli yhdet Maija Korhosen treenit, mutta silloinkin tehtiin lyhyempiä pätkiä.

Puomilla tein häiriötä, jatkoin ohjausta tai tiputin lelun yms. Tuli virheitä alkuun, mutta sitten alkoi sujua ja tuli vain käskystä. Alastulo oli hyvä ja nopea. Ruutin kosketus on parantunut, tekee tasajalka kosketusta maahankin. Kentälle oli vähän vaikea mahduttaa seuraavat esteet ja suoraputki. Suoraputki ei ollut niin haastava, koska edessä oli seinä. Putken jälkeen tultiin sen viertä takaakiertämään hyppy ja otin sen vedolla. Ruuti ei aluksi lukinnut sitä ja kun liikuin, tuli suoraan yli. Seuraava haastavampi kohta oli ansa esteellä (jota en niin noteerannut), tiukempi kääntyminen leikaten. Putkeen irtoomiset sujuu kauempaakin lähetämällä. Sitten oli työntö hypylle ja kahdesta hypystä, mua lähin takaakiertona niistosokkarina. Ekalla kertaa ohjasin sen väärälle hypylle kun unohdin ottaa kunnolla haltuun.

A:lle mentiin puomilta ja alastulossa oli käännös, aluksi tuli sen huonosti ja sai huomautuksen. Sitten niin, että sanoin touch vahingossa ja ruu koski hyvin. tai jos saisin opetettua, että sillä käännökset niin hidastaa..

Treeniä
- A käännökset
- Tyrkyllä olevat ansaesteet
- kovassa vauhdissa haltuunotto
- kontakteilla hämäämistä ja välillä nopeasti radalle

Laitan treenivideo pätkät vielä tänne.
leikkasin niitä kännykällä niin jäihän siitä puuttumaan onnistunut sokkari ja A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!