Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.2.2013

Taas kerran lähellä puhdas rata ja Ruutin pentu actionkuvia

Tänään kisattiin Vuokkosilla kaksi rataa. Eka rata oli vähän haastavampi. A ja puomi meni hyvin. Putkelle tuli eteenmenoa, ja ruuti vähän kyseli, mutta onneksi meni sitten putkeen. Kepeiltä tuli hyppy suoraan, viisto hyppy, johon takaaleikkasin. Kai liian tiukasti niin rima tippui. Leijeröin lopussa yhden hypyn. Oli kyllä kiva tehdä rataa. Harmin rima.

Toiselle radalla oli neljän hypyn alku, hieman kiemurtelevasti. 2 ja 4 rima tuli alas. A:n kontakti oli hyvä, tulin vähän työntämään putkeen. Puomilla korjasin, ei pysähtynyt mutta koski selvästi. Jälkeen päin mietin, että olisi pitänyt kuitenkin ottaa keinulle asti treeninä. Pitää miettiä ennen rataa, että jos tulee virhe mihin kannattaa lopettaa. :D

Pohdin sitten Janitan luentoa ja rimoja. Tästä lähtien nostan riman, pyydän hyppäämään ja häivyn radalta. Moni on niin huolettomuus virheitä ja saisi kyllä kestää. Onhan se kun miettii, että mikä etuoikeus hypyillä on, että niillä saa tehdä virheen? Mutta kontakteilta ei saa ryysiä ja kepit yms pitää suorittaa oikein. Jos niissä on sama periaate, rima pudotus ja riman pysyminen on samanarvoisia. Sama se on 5 kuin hylky. Ruuti hiippaili tässä lähdössä (jätin seisomaan), mutta lähtörimat sentään pysyi.

Pakko laittaa tähän pari pentu kuvaa Ruutista :D

Kaikkialle se ehti!7vk

Innostunut lapsenvahti :D
'koirapuistossa..

Jepin kanssaSiskon kanssa


ja pikku Rampe

2 kommenttia:

  1. Oi voi teidän kanssa - I feel your pain ;) Noi rimat on vaan semmonen murheen kryyni ettei ikinä. Mut nyt vaan tiukka asenne ja ootte kolmosissa jo ennenkuin huomaatkaan!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä se nolla varmaan kohta tulee! Kolmesta viime kisasta on toiselta radalta 5. Sentään viime kertojen ongelma A sujui!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!