Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.2.2013

Hömpöttelyä ja jumppaliikkeitä nimettynä

Ei oikeastaan olla treenattu, mitä nyt aamulla venyttelyä, ettei silloin kuulu pyöriä ja kyljelleen menoa, kun pitää namia maassa sillä ohjaten. Mulla oli kauhean energinen päivä, outoa, koska eilen tuli valvomista.

Päätin suoraan kotiin tultua, kävellä mummolle 1,5-2km, jonka luona käynnistä on taas hurahtanut aikaa. Oon kokoajan olettanut, että matka olisi paljon pidempi. Ruutille valjaat, vetovyö ja sauvat mukaan ja menoksi. Ruuti kyllä vetää kokoajan pienesti, että kyllä se vähän selässä tuntui takas tullessa. Suuntakäskyt helpottaa paljon, koska tolla venyvällä hihnalla olisi helppo sinkoilla ja ruuti menee sinne minne tahtoo muuten ja kiskoo vain kunnes huudetaan toisin. :D Yllättävää kyllä, että matkan varrella törmättiin kolmeen sauvakävelijään.Vähemmän oli muita liikenteessä. Nyt majoitin sauvat niin, että ne voisi muistaa lenkille lähtiessä. Aiemmin ne oli aika hyvin piilotettu vaatevarastoon.

Kotona mulla riitti vielä virtaa. Kuurasin kämpän ja kerkesin tehdä ruuan valmiiksi, mutten vielä syödä. Ruuti oli mielestään kuntoillut tarpeeksi, kun kävi vaatevarastosta hakemassa itselleen luun mun siivotessa. Sitten riennettiinkin katsomaan Juvanmalmille bc agitreenejä, tykkäsin kovasti ja nyt saa vain odottaa...

Ja huvittavaa kyllä, meidän pallohullulle löytyi eka pallo mistä se ei tykkää. Se jotenkin ällöttää tai pelottaa. Pallo mihin tulee namikiekko. Tai sitten se haisee muovihkolta.



Pitää keskittyä nyt vähän ruutin takapää treeniin, se ei koskaan ole pahitteeksi. Remmikävely valjaissa oli suositeltavaa jo silloin Kaiperlalta. Ja tässä muita mitä löysin etsiskelemällä.


- lyhyet venytyksen ennen agia
- kahdeksikot ja pujottelu
- epätasaiset pinnat kävellen/ravissa
- koiran kevyt työntäminen
- taka/etujalat korokkeella pyöriminen hitaasti
- hitaasti kävely lumessa/mäissä/rapuissa
- peruuttaminen
- ristikkäiset jalat ylös muutamaksi sekunteiksi
- Lapojen välisten lihasten kehittäminen: etujalat maassa, takajalat rappusella yms. Nostellaan vuorotellan takajalkoja n. 10 toistoa per puoli.
- Takapään hahmotus: Etujalat laatikolla yms ja takajalat maassa, nostele vuorotellen etujalkoja. Noin 10 nostoa per puoli joka toinen pv.
- hidas kävely pienellä ympyrällä, v:lle ja o:lle. Tai esim eri tasojen yli, laatikkoa, tyyny..

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Tosi kätevä, tulee aina ilmoitus jos haluaa ja chromeen saa lisäosan, joka ilmoittaa kuvakkeessa, jos uusia postauksia. Nyt muistan lukeakin muiden blogeja! Kiitti Shanti vinkistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!