Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.12.2013

Hyllykästä kokemusta

Tänään haettiin pääasiassa hyviä hyllyjä Salme Mujusen radoilta. Sai siinä tossua toisen jälkeen laitella! Dracu onneksi irtosi ja juoksin perässä. ;)

Videot linkeistä:

Dracu A-rata
- Tämä meni tosi hyvin. Päällejuoksu kohta muurin jälkeen, oli mun pelkäämä. Olis pitänyt lähettää vielä enemmän vasemmalla kädellä. Rataantutustumisessa pohdin juuri päällejuoksu tai pakkovalssi.. Lopussa sitten olis pitänyt pyörittää keinun viereinen hyppy ja sitten vasta vika hyppy. Tästä jäi kiva fiilis ja sain ajoitettua aika hyvin ohjaukset.

Dracu B-rata (HR)
- Vähän epäilin miten 2 hypyn, pakkovalssista kutsuminen sujuu, hyvin! Kepitkin hyvin. Pieni putki jarru, silti rima sen jälkeen alas. Vaikea takaakiertoon hypyllä vienti sujui! Putki oli siinä ansana. Kuulin aiemmin kuulutuksista sen, että rima alas. Ja ohjasin seuraavan takaakierron huonosti, taisin kadottaa hypyn sijainnin ja oli tarkoitus takaaleikata ja teinkin valssin. Lopussa jäi taaempi putki suoralta välistä, ei irronnut sinne vähän huolimattomasta lähetyksestä.

Dracu C-rata
- Alun 2 rima taas pelotti. Ruuti traumoja. Hienosti se. Dracu vähän varasti ja lähti heti kun käännyin hypylle, kohtaan mistä meinasinkin kutsua. Putki jarru unohtui toisesta putkesta ja vähän lenkkiä. Muistin jarrun seuraavalle putkelle. Sitten ehdin hyvin viemään hypyn viistosti takaa. Keinulla vähän Dracun ote lipesi, muttei virhettä. Putkesta putkeen oli huono linja ja olisi pitänyt ohjata lähempää, kun Dracu epäili pitikö sinne mennä. Siitä siis kielto. Kepeillä kesti hyvin mun sivuttaisetäisyyttä. Putkesta putkeen, oli ehkä liikaa sivuttaisetäisyyttä ja itse jäljessä. En tainnut tajuta huutaa eteen. Siitä tultiin hyppy putken sijaan -> hyl. Alku oli hyvää! Esteelle 12 asti. ;)

Siistiähän Dracun kanssa on mennä. Pieniä mokia! Lähinnä ohjaajalta. Hyvin, että nyt talvikaudella ollaan käyty yhdissä treeneissä. Ja kolmannet kisat, startit 5-7.


ps. Eilis illan yksinoloista kiitokseksi Ruuti oli syönyt mun joulukalenterin!

Kuvia vuodelta 2008 Leppävirralta, Rasmus ja Vili 
Rasmus -08 Leppävirralla, pokkarilla kuvattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!