Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.12.2013

Muutto ja rally-toko kisat kera voiton ja kuvien

Torstai iltapäivänä saatiin uuden asunnon avaimet (myös Kilossa) ja muutettiin ilta kolme ahkeraa ja tehokasta tuntia, että kämppä oli täynnä laatikoita ja jätesäkkejä. Näytti siltä, ettei ne millään mahtuisi. Meni puoli kahteen yöllä, että ne oli jokseenkin purettu. Aamulla kierrätyskeskus, rautakaupoissa (biltema) käyntiä ja siivoomista. Vanhalta kämpältä muutamat loput kamat. Kämpän koko pieneni yhdellä huoneella, näkyi huonekaluissa ja uutena parveke, että kerrostalo. Vanhat parakkitalot oli aika hiljaisella paikkaa, 2-kerrosta ja metsä kulman takana. 

Karjaalla oli lauantaina rally-toko kisat. Alokasluokka alkoi klo 9, joka merkitsi sitä että lähdin ajamaan 7:20 pakkasessa. Mukana molemmat karvaiset Rasmus ja Ruuti. Hieman teki tiukkaa loppu matkassa, kun alkoi nukuttaa motarilla, onneksi sitten tuli mutkikkaita pikku teitä. Hyvä, että edellä oleva auto bongasi kamerat. Ruuti oli neljäs koira ja Rasmus 14. Muistin, että rataantutustuminen olisi 8:45, mutta olikin klo 9, niin en uskaltanut poistua sisältä lenkittämään koiria. Muistin viime kisoista kaikille räyhäävän vesikoiran, menokin oli sen mukaista, ettei kontrolli ihan täysi, onneksi harrastavat! Pahimmillaan kolme koiraa räyhäsi ja huuti toisilleen, mietin jo ettei tälläistä muissa kisoissa ole.. onneksi ei suoritusten aikana sentään. Vielä unen pöpperössä ärsytti kuunnella. Sen jälkeen, nopeasti Ruutia pissittämään ja ennen kehää vähän totuttelua. Kiireessä lähtiessä, en muistanu Ruutille valjaita, niin mentiin pannalla. Kaikki muut tavarat löytyykin aina kisoihin mennessä autosta. :D Otin Ruutin ennen rataantutustumista hallissa käymään, tosi pieni ja moni puhui ruotsia.

(alhaalta ylös) 1. Liikkeestä maahan, 2. Askel oikealle, 3. 360 oikeaan, 4. Istu, maahan, kierrä koiran ympäri, 5. Vasen täyskäännös (saksalainen), 6. 270 käännös vasempaan, 7. pujottelu edestakaisin, 8. Juoksua, 9. käännös vasen, 10. normaali vauhti, 11. Spiraali vasen, 12. Koira eteen ja oikealta sivulle, istu, ja maali.
Ruutin radalla maininnat tuli 360 astetta oikeaan, Ruu meni kyltin tasolle ja nuuskasi sitä. Tyhmänä uusin sen, joten virheitä tuli -3, ehkä -1-2 sijasta. Kehuin ja sanoin useamman seuraa. Sitten loppu puolella tuli kontr= kontrollin puute. Kommenteissa luki "Koira näyttää häiritsevän ajoittain ohjaajan liikkumista". Niin se tekikin, edisti ja pujottelut ja spiraali vasempaan!
Yhteensä ALO 96/100p, joka on siis hyväksytty (raja 70p). Tuloksia ei ole vielä, että näkisi tarkkaa sijoitusta Sattumalta Ruuti sai viimeksi samat pisteet! Seuraavalla hyväksytyllä noustaan avoon ja saa koularin.


Rasmuksen rataa ennen lenkitin molempia. Sisällä Ras oli eka lentoon lähdössä liikkeissä. Vähän laantui odotellessa. Kehuin välillä ja parissa kohtaa toistin seuraa käskyn. Itse Ras seurasi nätisti, eikä vilkuillut mihinkään. En ihan tiennyt taaskaan miten meni, saatiin vikana koirakkona (ekasta ryhmästä) kehuja miten hienosti meni. Juttelin parin omistajan kanssa ja ihailin skottia, joka teki temppuja ja seurausta, että peruutusta, kunnon innolla! Rally-tokossa on kiva nähdä eri rotuja. Tosi söpö aussie (värivirheellinen) nähtiin ja Ras olisi halunnut leikkiä. Rasmus ei saanut samaan aikaan kisakirjoja takaisin kuin Ruuti, Ruutin kirja oli vikana eli tulos olisi yli 96p. Kävin välissä kuvaamassa ja ajoin ABC:lle heseen. Ehdin vähän katsella muita koiria ja kun palkintojen jako kului, ei kirjaa kuulunut.
Lopulta sijoitus olikin ensimmäiseksi 1/38, pisteet 100/100p ja aikaratkaisi, kun 2 sijan koiralla oli samat pisteet. Voitettiin ne 10s. Kyseinen ohjaaja kuvasi meidät (kiitos!) ja hienoa, että hänen hirveästä jännityksestä huolimatta sujui! VIDEO


Kännykkäkuvia, harmitti kun ei ollut tänään järkkäriä Karjaan kisoissa mukana!

Ulkoovi. vessa (pimeässä ovi), makkari kaukana, olkkari, partsi, keittiö
makkari, alla näkyy ihan vähän Ruutin tekonahkapetiä, johon vielä totutellaan

parveke, keksittävä joku enemmän
peittävä aita kesäksi, matto porukoilta ja lyhty

lemppari kukkalautanen kirppikseltä käsinmaalattu kultaan taittava 10e, Fidasta tuikkukupit, mummolasta maalattu telkkarin pöytä

Retrohtava pöytäliina verhona, 9-luokalla tekemä liitytyö, viltit tuo väriä mustaan sohvaan, ikkuna laudalta näkyy aavistus viherkasvia

Mörkötaulu, kierrätystori verho 4e?, lamppu 20e (tori.fi) ja joulukoriste 2e Fida


Keittiön pöytä, Espanjan härät suola & pippuri sirotin. Ruutin ruusuluu.

Makkarin koruja (niitä mulla riittää!). Muutossa katkenneet kynnet, joista myös kynsilakat rapissut.. odottaa laittoaKirppis nalle 50snt & päiväpeitto 8e? ja äitin ompelema tyyny


Vanha tuoli maalattu ja vaihdettu päällinen

kylppäri vessanpöntön matto 3e Fidasta,
Hemtex suihkuverho & turkoosi matto oli jouluna
 alennuksessa, kirppikseltä saippuen pumppupullo 4e
Alennetut valmis kynäruiskumaalaukset, Heini Seppä

Metsälenkki Karamalmin metsässä, Ruuti rallatteli kepin kanssa! Toisen muuttopäivän ohessa. Sen jälkeen mentiin biltemaan, mistä Ruutille peti. 


Karjaan rally-toko kisoista kuvia ulkoilumaastoista

Ihana penkki! ;)

Upea <3
Harmi, ettei niin tarkka

Navigaattori käski ajamaan Hangon tieltä pikku tietä hallille, tätä ennen oli peltojen teillä hiekkaakin. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Mukava kun stressi uudesta asunnosta on ohi ja kaikki alkaa olemaan paikallaan. :) Ainakin siksi aikaa kun toinen opiskelee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!