Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.12.2013

Jalat maitohapoille

Tänään aksatreeneissä piti kiihdytellä taas ohjata, kiihdyttää yms. Rata näytti taas jotenkin helpolta, muttei se niin helppo ollutkaan!

1-4: Tapeltiin vähän lähdön kanssa, aluksi laitoin istumaan ja sitten seisomaankin. Siinä hiippailee vähän perässä. Kerran huusin kauempaa istu ja lähti hypyn, torut siitä. Mun oma ongelma oli kun pelkäsin, ettei hyppää hyppyä, mutta koutsi sanoi, että lähinnä se voi juosta sen ohi. Ekalla otin hypyn läheltä ja tajusin, sitten etten millään ehdi viemään takaa. Tokalla sliian myöhään kerroin hypylle ja rima alas, ehdin takaakiertoon. Toistoja ehkä 5kpl pari missä rima alas ja puolet onnistuneita. Piti melkein kutsua ja sitten heti lähteä ohjaamaan hypylle.

4-8: Kerran loikkasi A:n kontaktin. Muuten ehkä vähän rajalla välillä. Eka kuljetus hypylle 7 onnistui. Tokassa hidastelin liikaa ja jäi nostamatta kättä niin Ruu tuli muurin ohi. Kerran sain sen hypylle 17/23, yllätyin että niin harvan. Kepeillä takaaleikkaus.

8-19: Ekalla kertaa ennen pussia odottelin liikaa, Ruu tuli pussissa mua kohden ja piti hidastaa ja irrottaa putkeen. Putkesta huusin vain eteen ja jäi hypyn 14 kentän keskipuolelle. Kerran taisi rima 13 kolahtaa. Kuljetusta hypyillä ennen keppejä, kerran tais niistäkin joku kolahtaa, muttei tippunut. Kepit ok.

Tiia laittoi tekemään pussi kohdan niin, että mun pitäisi olla sen lopussa kun koira menee putkeen. En jää siis 10 hypylle ihastelemaan miten menee. Sujuihan se sitten niin.

19-25: Jaakotus hypylle 20, kerran lähetin liian lössösti, eikä lähtenyt. Muuten kääntyi kivasti A:lle (onneksi koira tykkää enemmän kontakteista ;). Lähetin irtoamaan leijeröiden hypyn 7/18/14. Eteentulo käsky muurille ei ihan toiminut kun palikat tippuu 2 peräkkäistä kertaa. Ei jääty kuitenkaan hinkkaamaan, korjasin alun muurilla vain. Puomille kääntyi aina hyvin, pelkkä rytmitysriitti. Nami palkkaa alastulolla, useamman.

26-30: Takaakierto 26 ok, hypylle 27 kuljetin kerran liian vähän ja Ruu kääntyi ennen. Joltain tällaiselta hypyltä unohdin sanoa ihan hyppy. Ruuti onneks muisti pussista putkeen menon, kun jäi miettimään mihin sitten. Sitten vika hyppy.

Lopussa oli aikaa vetää " nollana " rataa. Tehtiin sitä puomille asti, siinä palkkaa. Rimat jotka aiemmin vaarassa tuli eli rima 2, muurin palikat? ja oiskohan ollut hyppy 24. Molemmat alettiin väsyä, hyvä että aika loppui! :D Videokin on, kiitos Taina kuvaamisesta. Ei huvittais yhtään leikkailla, ehkä katson jonkun pätkän.

- VIDEO (sis 4-14 pätkän, 20-25 pätkän ja sitten 1-25 virheillä)

ps. se lumi oli sitten aamulla häipynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!