Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.12.2013

Menolippu menolippu!

Tänään kisattiin Hyvinkäällä Anne Viitasen radoilla. 

Eka rata 5, tuli virhe A:n alastulolta. Muuten sujuvaa rataa, keinu ja puomi ok. Etenemä jotain 4,36m/s. Sijoitus 6.  Noin 9 sadasosaa nopeammin meni Bc Troya ja Karoliina (myös 5vp). 

Toista rataa ennen kertailin rataa. Rata oli vähän vaikeampi kuin edellinen. Lähdössä vähän hiipi, korjasin istumaan. Valssi hypyllä ennen putkea hyvä. A:n alastulolle valssi eteen, vsrmistelua. Kepeille onneks haki itsenäisesti. Keppejen jälkeen hypylle valssi, putkeen haki onneks itse. Poiminta hypylle, pussiin ja hypylle valssi, en uskaltanut huutaa. Kuten jossain kohdin ohjasin äänettä. Putkesta putkeen, vähän jarrua. Pelkäsin hypyn kieputusta, tällä kertaa ei mokattu siinäkään! Puomi ja 2 vikaa hyppyä!

 Se oli puhdas NOLLA, 0! Sen jälkeen kädet tärisi ihan kun kirjoitin sen. Jännäsin, ettei tule liikaa nopeita nollia, ei tullut. 0, 1sija, SERT!! 

Ihana Ruuti, helppoa ei ole ollut, mutta antaa uskoa ohjaajan kykyihin. Hieno kisa lopetus vuodelle! Kohta vois tehdä tavoite katsauksen. Ratoja ei ole videolla. Onkohan jotain yhteistä kun treeninollaa ja tätä ei kuvattu. ;) No ei varmaan. Ruutilla oli kevythäkki mukana missä se taas jaksoi yllättää mua ja makasi (autossa se istuu ja pienenä 1-2v tuli kahdesti verkon läpi).  

Otsikko tulee siis tästä biisistä..

Junaradan kiskot taustalla

Voittajan on helppo hymyillä ;)

Aiemmat nollat 2011, 1kpl 2012 ja 1kpl 2013

31kpl, 2009-11, 1-luokka
26kpl: 2011, 2-luokka
37kpl, 2012, 2-luokka
34kpl, 2013, 2-luokka

vs. Rasmuksen 16 starttia 3lk nousuun. 

Pussista löytyi Tiikeripeitto, tassusalva, nameilla täytettävä virtahepo ja patukka (ei tosin meillä suosiossa). 10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!