Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.12.2013

Treeni nolla!

Veikkolassa Tiia S:n treeneissä. Tänää kaikki sujui kuin leikiten! Ohjasin ihan eritavalla kuin ennen tai itsevarmemmin. Sanoin vaan, että ehkä Dracun ohjaus auttaa kun sen kanssa pitää olla niin nopea. En jalsanut myös tälle kerralle pyytää videokuvausta :D

Palkkasin lähdön kerran narupallolla. Totteli myös istu käskyä, paitsi nollaradan lähdössä meni eka maahan. Liikuin 3 hypylle rohkeasti rintamasuunta sille, en jäänyt odottamaan. Kääntyi aika pienesti hypylle 4 takaakiertoon ja tein siihen saksalaisen. Kuulemma kun ruu laskeutui, olin jo siivekkeen luona. 

Virhe tuli suorasta putkesta käännös hypylle. Rima alas. Oli liukastunut vähän siinä. Tein putken putkijarrulla, kokosi paremmin ja rima pysyi.

Dracun kisaradalla oli sama Salme Mujusen kohta (kuten aiempikin) hyppy ennen suoraa putkea takaa ja toinen hyppy (65cm) takaa. Ruuti kasasi itsensä tosi hyvin 65cm hyppyyn. Ohjasin tän kohdan välillä ihan hiljaa. Turhaa aina huutaa joka käskyä.. 

Hyppy, putkeen ja samalla hypyn leijeröinti ja pieni suhahdus. Ekalla kertaa otin A:n alastulolla persjätön. Hyvä selvä kontakti. Toistolla tein valssin ennen A:ta ja se oli parempi käännöksen kannalta. Silloin olin myös lähempänä putken jälkeiselle hypylle tehtävään valssiin. Valssista Tiia sanoi, että voin tehdä sen jo valmiiksi. Kerran Ruu jotenkin kompuroi askelissa ja rämäytti hypyn. Se ei sitten hätkähdä yhtään, katsotaan sitten osteopaatilla vaikuttiko mihinkään. 

Valssin jälkeinen hyppy oli haastava rytmittää ilman lenkkiä, kun kiireellä tulee valssiin. Vaikka sille lähettikin 2m päästä. Keinulla kehut missä ei pysähtynyt, sitten uusiks. Treenitoistoilla nami alastulolla. Kisasuorituksessa rämäytettiin vaan. 

Jotta a:lle tulis parempi kulma niin hypyn jälkeen takaaleikkaus a:lle ja jäin taakse kertomaan käännöksestä. Kaikki käännökset hyviä! Jes!

Lopussa ei ongelmaa, kepit, putki ja irtoominen hypylle. Vähän yllätys, että putken jälkeen Ruu otti kontaktin ja sitten meni eteen. 


Sitten tehtiin rata vielä uusiksi. Lähdössä korjasin. Rimat pysyi, ohjasin jotkut äänettä. Hyvät kontaktit. Mutta nolla! Viimeksi kesällä Shantin treeneissä tehtiin nolla. Hyvin mielin lähdetään su vuoden vikoihin agikisoihin Hyvinkäälle!


Rasse pokaili vähän naisia katsomossa. Ja viilliintyi kierimään lumessa moneen otteeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!