Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.2.2014

Eläinlääkärissä ja koirakaverikuvia

Eläinlääkärissä Viherlaaksossa Teravetissä. Toimenpidemaksuihin tuli +50% lisä lauantaista. (50e lisää, ei niin paha mitä luulin) Ruuti ei halunnut aamulla syödä ja to aamuna myöskään, ei syönyt kaikkea. Alla papereista:

Anamneesi:
Virtsa punertavaa, pystyy virtsaamaan normaalisti, ei kivuliasta. Juonut vähän enemmän, ei tihentynyttä virtsaamista. Ruoka ei oikein maistu, väsyneempi. Ei ole syönyt mitään ylimääräistä. Oksentenut kerran edellisenä keskiviikkona männynneulasia. Hyväkuntoinen koira, jaksanut käydä treeneissä, mutta ollut rauhallisempi. Aiemmin syksyllä virtsatietulehdus, jossa vastaavat oireet. Kastroitu n. vuosi sitten. Ulostaminen normaalia. Muuten perusterve koira.

Status:
Ruumiinlämpö 38,8. Yleistila ok, limakalvot vaaleahkot. Rakon dorsaalipinnassa kudosnysy, rakon seinämä paksuuntunut kauttaaltaan, rakko suht tyhjä, virtsanäyte ph 8, näyte viljelyyn, tulos ilmoitetaan omistajalle. Löydökset viittaavat rakkotulehdukseen (alavirtsateidentulehdus)


Saatiin antibiootit ja 2vk päästä pitäisi käydä kontrollikäynnillä. Toivoivat, että uusi ultra täydellä rakolla. Reilu 300e tuli hintaa, katsotaan paljon vakuutuskorvaa. Pitääkin kurkata, oliko eroa syksyn pissatulehduksen maksuun. Menin eripaikkaan, parempi palvelu kyllä ja täällä katsottiin ultralla. Eläintenhoitajana oli kerran aiemmin nähty hoitaja, joka oli kaverin tupareissa. :)

***
Nyt su Ruuti oli jo selvästi parempana. Haukkui kun tulin Tampereen reissulta (päivän poissa). Lenkillä vähän kiskoikin. Ruoka maistui. Komenti heittämään lelua. Ja antibioottia vasta päivä takana.


Tampereella tai Kangasalassa oltiin tupareissa tämmöisen Tuisku kultsun kodissa ;) Nappasin aamulla parvekekuvat.
- kuvat
Kultainennoutaja Tuisku tyttö, Viron tuonti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!