Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.10.2016

Parkkistokot ja syyskuvia

Torstai iltana treffattiin Mian ja bc poikien kanssa Petikon hiekkaparkkiksella.Gavan kanssa
  • Seuraus: hidasta häirittynä. Silloin tosi hyvää, testaisin lyhyttä ja pitkää askelta. Saattoi äkkiä vilkaista, mutta piti paikkansa. Peruutus oli alkuun aika poikkelehtivaa, testasin molemmilla jaloilla lähtemistä. Kun muistin mennä riittävän hitaasti pysyi suorempana.
  • Estehyppy: tehtiin käskytettynä hyppy. Meinasi tulla taas suoraan sivulle. On selkeästi siitä johtuvaa, että tulee niin kovaa ja ei tee lyhyttä hyppyä takaisin. Treeniä vain, että oppii katsomaan hypyn pituuden. Tietty kapulan heitin myös aika pitkälle jos se jäisi lähemmäs ei tulisi niin kova vauhti. Tehtiin hypyn edestä eteen ok. Sitten kutsuttuna ok. Tietty noi vauhdit on vielä hitaampaa. Sitten luovutus ja sen jälkeen palkka. Luovutus, sivulle ja palkka.
  • Ohjattu: liikkurin kanssa ja virittely "missä nouda" se tuli ekana mieleen. Nyt ei nytkähtänyt ja tajusi katsoa liikkuria. :) kutsuin merkille ja hieno oikea! Vauhtipalkka.


Ruutin kanssa
  • Kaukot: näihin häiriötä etuviistossa 3m päässä. Itse 5m päässä. Seisomisessa otin viivettä ja palkkaa jos hyvä. Joku huonokin siirto joukossa. Alkuun katsoi häiriötä ja ehkä kerran liikutti etutassuja. Ekoissa ennakoi tehdä seuraavan siirron. Sitten meinasi istua muttei istunut (ilman käskyä). Ja lopuksi kaikki sujui eikä välittänyt häiriöstä.
  • Kierto-ohjatun hyppy: jätin koiran, kapulan ja tehtiin ihan liikkeen loppu. Hyvin haki ja tuli hypyn ilman apuja. Nyt sai nostettua kapulan aina ekalla, joskus siinä käy jotakin että nostaa sen niin että pyörähtää ympäri ja unohtaa hypyn. Hyvä jos nyt toimi. Suunta oli oikea.
  • Seuraus: tähän asti oli hiljaa. Mutta heti kun piti rauhoittua seuraamiseen tuli pientä vinkumista. Tehtiin sitten luopumista ensin lelusta ja sitten pari askelta ja leikkiä. Samaa myös namilla, koska kerran sellaisen saatua Ruuti halusi lelun sijaan namin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!