Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.1.2020

Agilityssa Novalle takaakierto-päällejuoksu teemaa ja videota

Torstaina Marjo K agilityssa Novan kanssa

- video koko treeni
- videolla parhaat palat 

Keskityttiin teeman tavoin päällejuoksuun, takaakiertoon ja lisänä takaaleikkauksiin. Näissä kaikissa on työtä vielä kisaratoja ajatellen. Oikeastaan saman teeman kanssa oltiin viime vuonna Gavan kanssa. Lisäksi tuli kerrattua kontaktit ja kepit valk 6+7, yksi ohjuri auttoi (kahteen kertaan). Keinu oli niin unohduksissa, että juoksi ekalla ohi.

Meitä oli ryhmässä vain 2 paikalla, joten treenattiin medi/pikkumaxin kanssa eurooppalaistyyliin vuorotellen (pidettiin osa rimoista matalina ja takaakierrot&viistot 55cm). Noin 5min per treeni. Äkkiä meni aika, mutta teki silloin hyvää aina ottaa breikki ja suunnitella, mitä tekee seuraavana. Itselläkin oli huojentunut olo, kun sai hengähdystauon. :D Oli aika vauhdikkaita kohtia! Tai sitten ferrarilla oli tallapohjassa. Parasta oli se, etten antanut Novan innokkaan viretilan häiritä. Näkyi se ehkä siinä, että Nova käännöskäskyn sijaan juoksi putkeen tms.

In-in oli hyvä, paitsi ekoissa en ehtinyt jatkoon.
Takaakierto sujui jos sijoituin itse hyvin.
Päällejuoksuihin tehtiin loppupuolella samanlainen kohta kuin Timo Liuhdon radalla oli ma.
Takaaleikkaukset meni helposti etupalkkaajalle tai namimaatille. Kauko-ohjaimesta kuuluu ääni niin joko se tai kouluttajan sivulla olo häiritsi välillä. Nova on tottunut että siellä, missä on kouluttaja saa palkkaa.
Suorasta putkesta U-putkeen lähetys oli yllättävän vaikea! Nova jopa kahdesti kiersi hypyn 14 takaakiertoon. Liikaa tehty putkiansoilla kiertoja? Yksittäisenä kaukaa lähettäen ei ongelmaa. Mutta suorasta putkesta piti saatella tosi pitkälle.

- videolla parhaat palat 


Perjantaina lenkillä haukkuilmaisua Novalle
- 7 haukkua, vähän epävarmaa
- 7 haukkua, hyvin
- 20 haukkua, tosi hyvänä sarjana! Makasin maassa ja lelu jalan alla. Ennätys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!