Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.3.2020

Novan Kouvolan näyttely ERI

Lauantaina 7.3 oli Kouvolassa Novalla näyttely. Oli tarkoitus mennä sinne yksin, mutta edeltävänä yönä nousikin kuume, jolloin heräilin moneen kertaan. Klo 5 pohdin että voisin kysyä jotain tuttua joista tiesin yhden entuudestaan menevän näyttelyyn. Ostin mobiilisovellukseen luettelon klo 7 mutta ei siellä ollut muita lähempää. Onneksi Johannalla ehti aamulla vastata ja olin sen verran kunnossa että nappasin Novan kanssin ja lämmintä juotavaa ajomatkalle, että vien Novan 40min päähän. Kamat oli onneksi valmiina.

Ehdin nukkua kotona välissä ja mies haki Novan päivällä Johannalta.

Kehässä juostessa oli ottanut kovasti kontaktia, mutta seisotukset oli mennyt hyvin. Ahneesti oli syönyt herkut. Hyvin oli sujunut reissu. Niin ja onneksi Johanna lupautui esittämään Novan, tuhannesti kiitoksia! Raikulle löytyi toinen esittäjä. Saatiin vielä pari kuvaakin. :)
Arvostelu (tuomari Reia Leikola-Walden):
Mittasuhteiltaan oikea, keskivahva uros.
Oikealinjainen pää, jossa hieman kevyt kuono osa. Kaunis kaula ja ylälinja. Sopiva luusto ja kulmaukset. Tilava runko. Liikkuu kapeasti takaa. Luisu lantio näkyy takaliikkeessä. Hyvä väri. Tänään hieman niukassa karvassa. Erinomainen luonne.

Tuloksena siis KÄY ERI1 "sileä eri" eli ei tullut sen enempää millä olisi voinut kisata serteistä. Tykkäsi vähän kompaktimmista ja karvaisemmista. Puutteet oli samoja, mitä on aiemminkin lukenut. Paitsi Nova on nyt parhaassa turkissaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!