Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.3.2020

Viikkokatsaus viime viikolta

Näyttelytreenejä TI 3.3 KE TO on tehty viikolla 3krt lähikentällä. Lisäksi sisällä ja agikentällä seisotustreeniä.

  • Ulkona ekana päivänä tehtiin vapaana ympyrällä juoksemista, edestakaisin ja seisotusta. Kuten eka kerta aina tauon jälkeen meinasi helposti laukkaillakin ja piti jonkin verran kontaktia. Tulipa hiki, kun tuli juostua niin paljon. :D Äiti ja Gavakin oli apuna ekalla kertaa ja tehtiin perässä sekä edessä juoksemista. Gava vikalla kierroksella villiintyi repimään hihnaa. 
  • Toinen ja kolmas treeni tehtiin näyttelyhihnassa. Halusin "naksutella" päätä eteenpäin, jonka hoidin "jes" sanalla. Ja heitin namin eteen. Tokana päivänä keskityin enemmän edestakaisin juoksuun. Käskynä "ravi" ja osoitin aina eteen mihin suuntaan mennään. Liikkeelle lähtiessä Nova helposti käy laukalla, kun yrittää rynnätä niin nopeasti niin 3 treenissä keskityin myös siihen kohtaan. Ympärijuostessa tehtiin isompaa ja pienempää ympyrää. Jos lähti liian lujaa pyörähdin ympäri tai otettiin taaksepäin. Novalla oli ainakin hauskaa, joka oli tärkeintä. Tehtiin myös pyörähdyksestä seisotus ja juoksua. 

Novalla näyttelyt 7.3, 4.4 ja 26.4 tulossa.


5.3 TO Marjo K:n agilitytreeneissä Novan kanssa. 
- keinua oli hyvä kerrata pitkästä aikaa, halusin tehdä sen ilman heti palkkaamista koska sillä tavoin se toimii. Alussa yritti lähteä ennen lupaa ja haukkua. Sitten alkoi sujua, vedätin vähän ja palkkasin sitten. Tai osassa jatkettiin rataa.

- keppikulma oli vaikea varsinkin muurin jälkeen, josta kääntyy aina mua kohti. Kokeiltiin myös toisesta suuntaa, missä oli vaikea mennä keppien vikaa väliä kun oli 2m aitaan, mitä kohti mentiin.

- puomin ylösmenon yli meni monella kertaa vaikka otin erikseenkin. Kun laitoin namin niin otti sen. Kaaria ei ollut lähettyvillä..

Näissäkin treeneissä kuten viimeksi riitti paljon hinkattavaa. Mutta ne vie myös eteenpäin ja löytyypähän treenin aiheita.


Perjantaina olo tuntui siltä etten jaksanut juosta näyttelytreeniä ja lopetin työt vähän aiemmin. La-su oltiinkin kuumeessa. Kirjaan Novan näyttelyn erikseen.




Kuvia su 1.3 aamulta kun oli hetken valkoista




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!