Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.11.2021

Tottista kentällä

TI 23.11 tokoiltiin Perkkaan hiekkakentällä Hannan&Psii tsekin sekä Josefinan& Raimo bc:n kanssa.

Nova osallistui paikkikseen ylivireisenä ja meinasi nousta heti kun kävelin pari askelta pois. Tärisi koko koira innoissaan. Olin sitten lähellä. Kun alkoi keskittyä niin pysyi hyvin. Tehtiin vielä erikseen tottiksen makuuta, muiden treenatessa. Sanoin vahvistukseksi poiskävellessä maahan ja kävin palkkailemassa. Parissa ekassa yritti nousta, sitten meni läpi. Toisessa kohtaa pysyi hyvin maassa. 

Pk-hyppy: Oltiin käyty aiemmin lenkillä ja kentällä oli yksi kohta missä uskallettiin ottaa pk-hyppy noin 80cm, kutsuin lelun kanssa. Kerta riitti. Sitten otettiin n. 50cm hypyn kanssa paluuhyppyä luoksetulona kulmaa vaikeuttaen. Sitten kapulan kanssa palautus, kapula koiran eteen maahan ja paluu hyppy. Kapulan heittoja 2krt ja palkkasin lelulla kääntyen toiseen suuntaan. Katsoi paikallaan heiton! Ja kerran koko nouto, joka sujui mutta sanoin "hyppy" käsimerkin kera palautuksessa, että hyppäsi. 

Kapulan luovutus eteen: käsiavulla tuli suht suoraan. Ilman sitä ihan vinoon. Koitin muistaa vähän kestoa, muttei varmaan 3sek täyttynyt. En muistanut kokeilla tätä hypyn kanssa.

Liikkeestä istuminen sujui.


Tofulle ei ollut muuta häiriötä ja tehtiin omatoimisesti

Hyppy n. 40cm namikipolle:  Hyvin sujui sivulta lähettäen.

Seuraus: palkkasin liikkeelle lähtöjä ja seurauksessa pituussa ehkä max 5 askelta. Ei ollut namia koiran puolella. 

Liikkeestä maahanmeno peruuttelusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!