Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

31.5.2022

Toivottu H näyttelytulos

Mukavat näyttelyt, kun työlinjaisia oli enemmistä palvelukoiratapahtumassa. Urosten ja narttujen tuomarit ymmärsi myös miksi kaikki oli paikalla. 

Gava ei ole 1-2v:n jälkeen käynyt näyttelyissä. Ja hienon arvostelun saikin! Tuomarilla oli kumpparit ja ulkoilutakki, ei oltu vain jakkupuvussa. Pitäisi olla enemmänkin käyttökoirille suunnattuja näyttelyitä!

Samalla Gavalle tuli taas uusi luokkakorkattua, on tullut käytyä JUN, NUO, AVO ja KÄY. :D Enään puuttuu Veteraanit, joihin olisi kyllä iän puolesta päässyt.Näyttely 31.5.2022 Helsinki Palveluskoiratapahtuma

Tuomari Laakso Jari (427818)

Koira RAVLUNDHA LADY


Tulos KÄY H


Gavan arvostelu:

8 v. Kevyt. Hyvä kaula. Sievä pää. Runkoa voisi olla enemmän. Riittävät kulmaukset.


Agilityssa uupuu yhtä agi ja hyppysertiä valionarvo. 

Tokossakin yhtä EVL1 vailla mutta ainakaan toistaiseksi ei olla menossa, eikä osattaisikaan uusia sääntöjä.

Rally-tokossa olisi voittaja ja mes, mutta en tiedä. Ei taideta jaksaa nähdä vaivaa käydä sen verran kisastartteja. Vaikka voi alkaa olla valmis tosi vähällä treenillä.


Terveydestä puheenollen Gavalla oli oikean etujalan ontumista edellisen viikonlopun jälkeen, missä oli molempina päivinä 2+3 starttia. Onneksi edeltävänä päivänä ennen näyttelyä ontuminen hävisi kokonaan. 

Pidin ihan pissalenkeillä ja hihnassa. Sellaista pientä mitä mies ei huomannut, mutta itse huomasi. Ja osa levon jälkeen. Kranio huomenna 1.6 niin katsotaan näkyykö syytä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!