Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

11.5.2013

Perjantai illan treeni + la

 Tokoiltiin iltalenkillä Länsi-Pakilassa Ruutin kanssa.

seuraus: vähän pientä ininää, koitin huomautella. Palkkana oli makkaraa, joka kuumensi vähän.

ruutu: eka oli nappi ruutu, merkkikin hyvä. Teki hiljaa. Palkkasin namilla, en tiedä oisko lelulla eritavalla. Toistoilla vähän hetsasin, mutta ei haukkunut.

zeta: tehtiin merkkejen kanssa, en oo varma ollaanko niiden kanssa tehtykään, näin Ruudun jälkeen Ruu katseli alkuun vaan merkkejä. Ja kuvitteli, että tehdään jotain vauhdikasta. Alkuun sain komentaa, ettei karannut merkille. Tehtiin istu, seiso ja maahan, ei meinannut aluksi jäädä seisomaan vaan istui.

nouto; puukapulalla, haki hiljaa. Tehtiin sivullepalautuksia, että muistin ajatella, etten ennen irti käskyä käännä hartioita.Oli vaikeeta! Koiran näki vaan osittain, eikä nähnyt niin helposti oliko suorassa sivulla, Ruu menikin helpommin vinoon.
Metsku oli hyvä.

Tänään käytiin Frisbee golfaamassa Talissa 2,5h, Ruuti mukana, alkuun se ei olisi halunnut tulla autosta kun muisti, laukaustreenit ja sitä pelotti korienkin kilinät. Parin korin jälkeen se kulki vapaanakin mukana ja juoksi frisbeiden perässä, sai vaan karjua, ettei siirtänyt niiden paikkoja. Käskin koskemaan tassut päälle välillä tai sai hakea keppiä. Lopussa kävi meressä kahlailemassa. Varmaankin meidän lähin koiran uittopaikka, niin lähellä Vermoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!