Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.4.2014

Flunssaa, kuvia ja agilitya

Kaksi päivää on flunssa vähän kiusannut, ei tosin kuumeella ettei mitään pystyisi tehdä. ;)

Aamulenkillä oli vähän voimaton oli niin hurautin porukoille (tyhmää kun kävellen sinne reilu 1km ja autolla 4-5km, kun sulkivat suorimman reitin. Oli sellainen olo, etten jaksa noin pitää matkaa kävellä tai pyöräillä. Käveltiin lähimetsään, jossa kuvailin ja hiljaa käppäiltiin pieni lenkki, koirat enimmäkseen saivat juoksennella vapaana. Päivän mittaan olo sitten koheni.

- kuvat


Ruuti oli sitä mieltä, että kasan kanssa poseeraus käy näinkin..
Illalla aksailtiin tai käytiin muutaman ast:laisen kanssa omatoimitreenaamassa. Keksittiin esteistä harjoitus. Oma tavoite oli tehdä keinu ja sitten hyppytekniikka sarja, jossa on okseri.

Hyppytekniikka:
5+5+5+7 jalkaa. 3 ekaa hyppyä alin korkeus. Vika oli okseri ja sen korkeusta vaihdeltiin. Ministä mediokseriksi. Ruuti ei tiputtanut toka vikaa rimaa, hyvä! Okserit oli ehkä ilmavia, muttei tullut myös selän heittoa (video kohta siitä). Tyytyväinen olen, kaikki näytti hyviltä myös hidastettuna. Alla video.

- Video hyppytekniikkasarjasta

Keinu: Toisella kentälle mentiin hyppy, putki, hyppy, keinu ja juoksin kohti seuraavaa hyppyä. Ekalla kertaa keinulle ei pysähtynyt, muttei myöskään lentokeinua. Toistot, kun tiesi että on keinu pysähtyi. Mietin mun käskytystä, joka on "keinu" "touch". Touch on myös puomilla, jolloin ei tarvitse heti pysähtyä. Mietin tätä jo eilen, mutten treenatessa muistanut koittaa vaikka keinu-odota tai keinu-keinu. Rimat oli minissä, kun ne ei ollut olennaiset. Silloin kun mietin Ruutille keinun käskyä oli just ongelmana, kun olisin halunnut käskyksi jonkun itsessään jo painokkaan, mutta minkä itse yhdistää esteeseen.. (oiskohan liian outo, jos huutaisi pam pam :D, kiik taas lähellä sanaa kii)
Ehkä se ei ole niin käskystä kiinni vaan mun asenteesta. Nytkin kun ei pysähtynyt vaan teki pam-keinun niin tajusin vasta kun Ruu oli mennyt 2m pois keinulta, että olis voinut huomauttaa.

Puomi: tehtiiin vähän pelkälle alastulolle menoa sivusta. Heitin namin jalkoihin, kun oli asennossa. Aika hyvä heittokäsi! Vähän hetsaten sivusta alastulolle 2on2off lähetyksiä vierellä juosten. Ihan nopeita. Kentän nurkkaa kohden olevassa puomin päädyssä pysähtyy aina vinoon, kun ei siellä mikään vedä. Otettiin molempiin suuntiin, myös kokonaisena. Ihan kivalla vauhdilla, nyt ei ravannut alastuloa. Tekis mieli testata joskus vähän aiemmin vapauttamista. :D

Katsottiin vielä hyppytekniikkaa parin muun koiran kanssa ja 2on2offia. Sitten jäähkälenkki ja kotia.

Saisin vetää nyt itseä niskasta Ruutin jumppien takia! Tänään vaan selitin niistä ja tein pari mallitoistoa. Toki tässä on ollut treenejäkin, mutta jotakin pitää tehdä.

Aloin siivoomaan vanhaa vuodatus.net blogia, kerään sieltä parhaimmat photobucket kuvat..
Tuli vastaan Rasmuksen tokokoe EVL:ssä tuomarina Marita Packalen.
Rasmus sai EVL1 tuloksen pistein 257p kahdella 0:lla. :D - blogissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!