Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.4.2014

Hammashuoltoa ja tee-se-itse puomin alastulo

Vuodelta 2006 Rasmuksen liikkeestä maahanmeno video epiksissä (tuloskin löytyi kirjattuna saatiin siitä 10) :D Seuraus on hieno!

Kulmahampaissa pieni sävyero, mutta muuten ulkopinnat aika siistit

Tuli tässä mieleen, kun kurkkasin Mistyn hampaita ja sitten Ruutin. Ruuti on totutellut pienestä lähtien, että jos tulee pala hammaskiveä (jota tulee tosi vähän, mahtuu varmaan yhteen käteen per vuosi) ne on vedetty pois metalliraspilla. Ruutilla ja Rasmuksella ne ei ole niin pahasti jämähtäneitä, että lähtee ne useimmiten kynnelläkin, mutta on kivempi käyttää jotain muuta välinettä kuin omia kynsiä. Toki näissä on aina riskinä hammaskiilteen vaurioituminen, mutta mielummin ilman hammaskiviä ja vähemmän haiseva hengitys näin kotioloin puhdistettuna. Rasmuksellakin on näin 10v:nä tosi vähän ja kaiken on saanut puhdistettua, Rasmukselta puhdistus on vähän vaikeampaa.
Ehkä jos eka koira ei olisi ollut pahasti hammaskivinen terrieri, joka sai mennä useasti eläinlääkärin nukutettavaksi ja hammaskivet puhdistettiin, ei niin tarkasti noita katsoisi. Takaraivossa se tulehtunut suu ja hammaskivi hampaat. Voi olla, että isommalla koiralla aika pitkään selviäisi mitään hoitamatta (riippuen luiden syönti määrästä), mutta kivempi ottaa pois heti kun lähtee vasta muodostumaan. Hampaiden pesijäksi itsestä ei ole..

neiti/rouva Misty
herra Ruuti

Misty ja nukkumisasennot (tassut voi olla myös vastaa vasten tikkusuorina)

Parvekkeen matosta (jonka äiti lahjoitti) tuli ensin partsille matto. Sitten mietin, mitä teen jäljelle jäävälle palalle 93cm x maton leveys 133cm. Päädyin tekemään kontaktipinnan (30*93*2-4cm) eli puomin kontaktin mitoilla, laitoin kolmeen kulmaan nauhat läpi maton ja toisella puolella on mattopinta ja toisella, noi kuminystyrät. Matto maksaa Hong Kongissa metriltä 7,90e/m. Vielä ei testattu, helppo ottaa pihalle ja tehdä puun kierrosta tms.

Tänään olen vuodatus.net blogista kerännyt talteen vanhoja kuvia (photobucket galleria) tarkoitus on siirtää parhaimmisto nykyiseen galleriaan ja poistaa iki vanha galleria. Erona nykyiseen, että silloin tuli heiteltyä Rasmukselle aina kaikenlaisia leluja. Ruuti saa nykyään vaan kuvissa (jos haluan liikekuvaa), jos poikaystävä yksin lenkittää (valitettu on lämppä ja jäähkäjutuista ;) tai treeneissä.


8vk "hei odotas vähän"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!