Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.12.2014

Osteopaatilla

Tänään oli Rasmuksella osteopaatti taas Hehkussa. Äiti tuli mukaan katsomaan paikkaa ja otin Gavan mukaan, että voi pikaisesti lopussa kurkata sen läpi, että onko tarvetta sille tulla.

Rasmuksella oli taas aika kipeänä selkä ja niska. Oli alkuosuuden ajan epämielyttävä hoito, kun se vaikutti hermoihin asti. Alkuun meni maahan ja istumaan, kokoajan vaihtaen asentoa. Alussa namin kerjättyä. Piti itsekin rapsutella Rasmusta ja pidellä siinä. Lopussa asettui makaamaan pitkälleen, kun ei tuntunut enään niin pahalta. Vasen lonkka oli kipettyneempi. Rasmuksella on rinnassa yksi pitempään ollut patti, joka liikkuu ja nyt uudempana vasemmalla kyljessä. Kyljen patti on uusi ja itsekin pistänyt sen merkille. Nyt oli viime osteopaatista suurentunut, että Caritakin huomasi. Jos se vielä kasvaa voi haitata hengittämistä, kun vie tilaa kylkiluiden vieressä. Pitää seurata jos pitää lähteä tutkimaan sitä. Lääkärinä suositteli Helsingin Talviota.

Gavalta tuli ensin kunnon pusuttelut ja niin ihana ihminen. Gava odotti käsittelyn ajan äitin kanssa odotushuoneessa. Gava kerran haukkui käytävän ääniä, muuten oli makoillut nätisti. Sitten seisoen tutkittiin läpi. Hyvin malttoi seistä pusuttelujen jälkeen. Lonkkien kiinnittymisen seudulla oli vasemmalla puolella vähän enemmän jumin alkua kuin toisella puolella. Oli siis aihetta mennä, vielä saa korjattua nopeasti.

Olen niin huono muistamaan tarkasti mitä Carita selittääkään. Täytyisi heti kirjoittaa ylös tai saada paperina. :D Tammikuussa on nyt tuplavuoro Rasmukselle ja Gavalle.

Lapsia on nähnyt välillä. Yks päivä hengailtiin koulun vieressä kun nuoret lapset välitunnilla. Alkuun Ruuti teki ja sitten Gavakin nopeata ja hauskaa. Aita oli lapsien välissä ja lähimpänä matkaa ehkä 10m. Tänään mentiin yhden lapsen ohi. Gava leikki jo ennen sitä hihnalla ja ohittamisen jälkeen lapsi lähti juoksemaan meidän ohi. Vähän vilkuili, mutta jatkoi leikkiä eikä sen jälkeen enään välittänyt lapsesta. Osteopaatille mennessä tuli myös yksi joka vähän epäilytti, mutta käveli kuitenkin väistämättä.

Löydettiin tänään pallo lenkillä. Leikittiin ensin ja Gava meni ison pallon kanssa ympyrää kuin elefanttitempussa, takajalat juoksi palloa ympäri. Tein sitten Ruutille eteenmenon, vietiin ensin pallo vähän heinän taakse kentän laitaan. Juoksi epäröimättä sinne. Sitten Gavalle, ekalla kertaa jätettiin näkyviin. Mentiin ehkä 30m matkan päähän ja pidin kiinni ja siitä lähetin ja sanoin eteen. Sitten niin, että pallo vähän heinien taakse piiloon ja samanlainen. Taas juoksi yhtä lujaa ja hyvin muisti pallon paikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!