Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

25.2.2017

Hallitokoa kuvineen

Perjantaina vapaapäivällä oli vuokrattu hallivuoro Katin & Tria belgin kanssa Sporttikoirahallilta Juvanmalmilta. Gava pääsi pöksytokoilemaan ja Trian kuvien ohessa piti siitäkin napata pari kuvaa.

KUVAT
- toko
- metsä

Kisamainen: 
- luoksetulo: sivulta maahan vähän vino. Stoppi hieno! Kuunteli liikkurin kehut. :D Eteen ok ja sivulle. Sivulta maahanmenoja oon aiemminkin katsonut, ne treeniin.
- hyppynouto: Puisella ohjatulla, ensin heitin ihan ilmaan eikä mennyt edes hypyn taakse. Sitten heitin hypyn metallitankoa päin. Kolmannella onnistui hypyn ylikin. Gava istui kiltisti sivulla sen ajan. :D Kun pääsi noutamaan, haki ripeästi ja suht hyvä luovutuskin.
- ruutu: tässä oli häiriönä "pisteen" teipit. Gavaa inhotti selkeästi tulla teipin päälle. Ruutuun juoksi tasaista vauhtia, jäi vähän keskikohdan eteen. Sitten tajusi korjata taaemmaksi, missä huomasi alustan. Kehuin siitä ja kävin hakemassa ruudusta. Uudestaan tehtynä meni suoraan alustalle. Harjoiteltiin myös teippien luokse menoa ehkä 3-5 uutta lähestymistä. Palkkasin hyvän ruudun. Jätin seisomaan ruutuun, käskin maahan ja sitten tehtiin kävely. Seuraamaan tuli hyvin.Hyvin teki töitä, ruutuun sai siis ensimmäisen palkan. Muuten suulliset kehut.


Eteenmeno: otettiin parit kuvat kun seisoi pisteen keskellä. Sitten pitikin mennä sen kohdan yli, seinän viereen tabletille. Pysähtyi ekassa miettimään teippiä, kunnes jatkoi pidemmälle oma-aloitteisesti ja löysi alustan. Kehuin siitä. Seuraavassa sujui sitten heti ekalla.

- tauko

merkki: ensin lelulle. Sitten laitettiin kosketusalusta 20cm päähän merkistä. Palkkasin siihen kosketukset, alkuun ei koskenut niin hyvin kuin normaalisti. Tehtiin 3-10m päästä, lähinnä hetsattuna. Ja lelu heti kun tuli alustalle. Jos pidempi matka, niin olin itse lähempänä.


ohjattu: pyysin lähempää merkille. Palkkasin namilla alustalle menon. Ensimmäinen vasen oli hieno. Palkkasin vauhdista. Jäi katsomatta luovutus.. Sitten oikea, mutta jäi kiinni vääriin. Ensin oli ihan menossa samalle vasemmalle. En antanut lupaa lähteä, ennen kuin seisoi suorassa. Sitten juoksi kohti keskimmäistä. Pysäytin ja pysähtyi ennen väärää. Siitä uusi käsky ja korjaus onnistui oikealle! Kerran vielä oikea ja sujui nyt. Sitten korjaus oikealle ja sekin sujui.
Treenaa:
- sivulta maahan: suoruus
- ruutu, teipit maassa
- merkki
- ohjatun suunnat, korjaukset

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!