Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.10.2017

Irtoamista, 2on-2offia ja Gavalla 57pvä

KE Agility

Keskiviikkona käytiin Shantin ja aussie Taikan &Wiccan kanssa tekemässä junnutreenejä. 


Nova irtoaminen: irtoamisrata oli simppeli. Ensin 3 hyppyä (1-3) ja Shanti palkkasi. Sitten 3-7 hyppy putkeen ja irtoaminen toisella hyppysuoralla. Sitten 1-7. Näissä joko niin että juoksin aika vähän tai sitten alkuun ehkä vähän enemmän. Hyppyjen välit 6m ja ainakin vikalla hypyllä joskus ajauduttiin vähän lähelle. Korkeudet 45cm. Nuorille koirille hyvää treeniä etäisyyden hahmottamisessa, ihan kaikki hypyt ei Novallakaan ollut kaikkein kauneinta. Joku rima missä hyppäsi vaan ihan väärästä kohtaa.

Käännöstreeni: ainakin putkesta 4 ja hypyllä 7 käännös vasempaan. Ehkä myöhään käskytys (koska vauhdissa piti keksiä käsky :D), mutta kääntyi vauhtiin nähden ihan hyvin. Ja mä olin suht takana.

kepit: tauko oli tehnyt pahaa. Kokeilin viime kerran muistista kun teki ne 12 putkeen. Tietty myös samalla tapaa kisakepeillä 6-8 sujui ja sitten tuli stipluja. Palkkasin parit sinnepäin tai ekat 6. Tauon jälkeen uusiksi, ei eroa. Mentiin toiselle kentälle ottamaan 4 keppejä, niissä löyti taas hyvän rytmin. Vaikeammasta kulmasta helposti tulee virheitä. Toinen puoli ei meinannut sujua kuin ihan suorasta linjasta. 4+4 keppiä 3m välillä. Nekään ei meinannut nyt sujua peräkkäin, jälkimmäisen haki väärin. Ehkä liikaa vaikeammalta puolelta yritti hakea. 
Ikuinen työmaa tämäkin projekti! Välillä aivot jää narikkaan ja yrittää tehdä vain jotakin. Epäusko meinaa välillä vallata.

2on-2off: puomin alastuloa sivusta laittamalla. Välillä toinen takajalka jäi puuttumaan. Vähän parempaa? Tarjoamisellakin, siinä vaikea jos oon yhtään kauempana. Ei hahmota milloin lauta loppuu jalkojen alta. Tai pitäisi oppia stoppi heti jalkojen osuessa maahan.

TO KOTIAGI

Nova 2on-2off laudalla: Kertailtiin näitä. Eilen puomilla ja nyt kotona. Hoksasi tarjota heti 2on-2offin ilman mun liike apuakaan. Tehtiin pyörityksiä samaantyyliin kuin puomilla, nyt pysyi molemmat takajalat laudalla. Ja pystyin kotona kävellä myös Novan ohi ja tajusi pysähtyä. Nämä oli pöllötreenit nimittäin treenipalkkana oli vinkuva pöllö. :D Vähän vauhdin kanssa ja piti laittaa maton alle tarkoitettava kumimatto alle. :D


Nova tasapainotyyny: 
Tasapainotyynylle etutassuja. Vähän kömpelöä kyllä ja kesti vähän hoksata mitä pitikään tehdä. Meinasi välillä keskittyä vain kontaktiin. Tämäkin tekee tosi hyvää, että oppii tiedostamaan etujalat. Sivulletuloon pyörähdystä ei vielä oikein pystynyt tehdä istui heti tai tassut lähti liikkeelle. 


Gavan vatsa alkanut vähän laskeutua. Nyt on 57. päivä.
Huomenna pe menee röntgeniin klo 19 Marian kanssa (Novalla ja mulla agi). Gava halusi myös vähän vetää lelua, saada rapsutuksia, kiivetä syliin ja leikittiin pöllöllä ja donitsilla. Gava myös käveli laudalla ja teki kuvaa varten 2on-2offin. Huomenna saadaan myös pentuaitaustarvikkeet ja se kasaillaan viikonloppuna, samaan aikaan jään töistä 1,5viikon lomalle. Gava muuten jaksellut normaalisti, ruoka maistuu ja jaksanut vielä lenkkeillä samalla tapaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!