Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

25.10.2017

Novan keppitreeni ja ratapätkää kuvin ja videoin

TI AGILITY
Tiistai aamuna Novan ja Shantin & aussietyttöjen kanssa agilitykentälle. Sai ajella varovasti kun maa oli paikoitellen jäässä! Nyt ollut yöpakkasia.

Vauhdikas rata, video: Shantin keksimä luukutusrata. Ensin treenattiin paloissa. Hyppysuoran tokavikan ohi ajautui helposti meidän molemmat junnut jos otti kaikki 4 hyppyä. Videolla meiltä eka rima, ehkä olisi pitänyt lähettää paremmin hypylle. Putkesta putkeen irtoamisessa oli haasteensa tai Nova alkuun oikaisi palkkaajalle. Lopun suorasta putkesta taas kerran olin liikaa Novan puolella + väärä suuntakäsky niin kääntyi nätisti oikealle pyörähdyksen. Seuraavassa kun käänsin omaa kroppaa jo vasemmalle ja sik sik. Seuraavaan hyppyyn myös vaikka oikea-aikainen valssikin varmaan kertoi. Loppusuoralla palkkaajan sijainti tärkeä, ekassa tuli vikan ohi kun aavistus sivumpana. Tauko tähän.Kepit, videot: kuvia varten 12 kepeillä, pujotteli Shantin kanssa eikä ne ihan kaikki oikein menneet. Nova ei tajunnut kuitenkaan asiaa niin ei haittaa kuvien tähden. :D
Sitten ohjureille 8 keppejä joita tehtiin viimeksi. Jätin pallon etupalkaksi. Ensin parit piti kertoa, ettei sinne saa varastaa kepeiltä. Sitten teki kahdesti tai kolmesti molemmin puolin tosi hyvin! Vähän hitaampi ehkä vielä, mutta parempi kun keskittyy.Katin radasta takaakierto päällejuoksu, videot: ekat kerrat meinasi taas juosta hypyn ohi. Muistin oman ohjauksen ja opinkin tekemään sen hyvissä ajoin. Nova meinasi alkuun lähteä mun liikkeeseen ja sen mukana hypyn ohi. Niissäkin lähetin sitten takaisin hypylle. Ilman vauhtia parit ja alkoi hoksata. Lopussa sujui videollekin päällejuoksu ja viskileikkaus ekalla yrityksellä.

2on-2off: tauon jälkeen parit toistot molemmin puolin. Nyt hyvä idea kohdasta ja palkkasin kestoa.
Pentuloma teki hyvää, että ehti käydä kentälläkin tekemässä treenejä mitä ei ohjatuissa tule tehtyä. Kohta voi sinnekin ottaa 2on-2offia tai keppejä (niitä ei kyllä ihan heti).
Taika aussie

Gavan pennut ti 10pvä.
Pandan kilon raja meni rikki. Discon mustemman jaloista on löytynyt nyt ruskeita trikkikarvoja ja ministi poskissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!