Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

30.10.2017

A:n juoksarin eka treeni

Maanantai aamuna Novan kanssa agikentälle (lumi ehti sulaa). Normaalia lyhyempi iltavuoro luvassa niin ehti hyvin! Sain myös videoitua treenin, jos ei muut niin minä katson niitä monesti. Esim ehdin jo unohtaa aikalailla mitä kaikkia toistoja tuli. Kännykkä oli jalustalla ja piti laittaa pari jalkaa putkipainon alle, kun tuuli heitti alas. :D

2on-2off, video: ensin sivusta pyöräyttäen, hyvin tarjosi kohtaa. Nyt aikalailla itsekin pysähdyn, täytyy vielä opettaa se että menen itse ohi tai kuljen edellä. Sitten alastulon puoli väliltä ja ylhäältä. Nova sai kävellä sinne edes takaisin ja sai keskittyä, jonkin kerran hyppäsi alas kun ei keskittynyt. Koko puomi myös kahdesti. Ekalla kertaa näytin kädellä mitä kohtaa kulkea. Tokalla toisella puolella ja annoin Novan miettiä miten sinne mentiinkään. Hyppäsi kesken ylösmenoa alas. Täytyi vähän avittaa kädellä ja liikkeellä, mihin suuntaan piti jatkaa. Ihan hyvin alkoi olla ajatusta lopussa. Tehtiin joko mun kävellessä rinnalla ja vikassa vähän hölkkäsin mukana. Kentällä ei ole enään irtonaisia alasmenoja että voisi tehdä pöydältä, toki jos tuosta irrottaa..


A:n juoksari, video: päätin lähteä kokeilemaan speedbumpin kanssa, niin Ruutikin teki tosin apuna myös länget alussa. Hallilla näytti olevan myös A:n luona pumpit joten siellä siihen mahdollisuus. Nova on tätä aiemmin kerran tehnyt madalletun A:n. Kiinnitin A:n tukimetalliin tai säätöpyörään nauhalla pumpin. Ekat kerrat namikädellä näyttäen estettä ja alasmenoa. "jes" kun osui ja palkkasin maahan. Sen jälkeen myös lelulle, joka n. 2m A:sta. Kaikissa näytin alasmeno kontaktin. Osan toistoista juoksi A:n ohi. Kerran tuli hirveän loikan melkein alasmenolle, en kelpuuttanut. Muuten enemmän onnistumisia. Loppuun kolme aika täydellistä, johon hyvä jättää. :)


12 kepit ohjureilla, video: pallo etupalkkana n. 7m. Ensin helpolta puolelta, kahdessa ekassa noin 8 &10 kohdalla tuli pois. Sitten sujui. Toinen puoli myös hyvä, jopa vaikeampi kulma. Sitten haasteeksi vedätys, rinnalla pystyin juosta tosin niissäkin alkuun yritti oikoa ojureiden alta. Jos heti sisäänmenosta lähdin vedättämään sama. Loppuun kutsuttuna kepeille, Nova odotti keppien alussa ja itse menin lähemmäs palkkaa niiden loppuun. Tuollainen edessä olo oli ok. Mun on itse helpoin jättäytyä taakse, mutta täytyy ottaa se "vedätys" myös ohjelmaan ja eri ohjauksia. Tosi hyvin muuten alkoi olla ideaa pujottelusta!Tokoon liittyen Nova tehnyt liikkeestä seisomisen ja stopin alkeita. Sisällä namikädellä pysäytys ja seisomisesta palkka. Seuraava vaihe tyhjällä kädellä stoppimerkki nenän eteen ja toisesta kädestä palkka. Tai jopa pyörähdys eteen. Sitten myös namin heitoista stoppia, missä stoppikäsky ja nami lentää taakse.
Sain sille koepaikan myös su 26.11 ap kokeeseen HSKH:lle. Kisamaista treeniä pitää siis ehtiä tehdä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!