Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

6.5.2021

Tottis ja Liukan agility

Ma toko/tottis Konalassa Katin kanssa
Tofu: käy siihen, hyppy kosketusalustalle (muutaman kiersi) , paikkis, seuraus etupalkalla. Tofu kokeili tokokapulan tuontia apparin pyöräytyksestä. 

Nova: luopuminen, kapulanheittoa ja eteenmeno. Nova sai aloittaa. 


Tiistaina korkattiin kenttäkausi Ville Liukan koulutuksessa. Toisena kouluttajana Marko Kivihalme tulossa. Villellä oli vauhdikasrata, mikä vaati myös koiralta osaamista. Idea olikin, että pelkällä juoksemisella ei ehdi, vaaditaan myös taitoa.

Novan kanssa osa kohdista jäi vähän auki miten ohjaisin. Ja niissä sitten ohjaus ei ollut niin selkeätä ja rohkeata. 
Treenien lopuksi mulle "pätkijälle". Oikea nimitys, kun tykkään tehdä helppoja lyhyitä pätkiä. 😂 Lopuksi puolikasrata 11 estettä, missä tein persjätön putken jälkeen. Takaaleikkaus kahdessa kohtaa, sujui kun toisessa tein sen lähellä äsken mentyä hyppyä.

Keppien jälkeenkin sujui sivussa olevalle hypylle takaakierto persjättö.

Ei tullut videoitua.

sininen rata

Keskiviikkona satoi ja käytiin vain lenkki kentän lähellä ja odottelua autossa. Sekin on hyvä tollereille, ettei autoilu aina tarkoita treeniä. 

Ke: Tofulle työpäivästä yli puolet odottelua yksin kotona. Katsoin välillä Nestin kameralla joka ilmaisena muistaa max 2h päähän, näkee videopätkiä ja äänellä. Sekä on mikki, mihin kerran kehuin makoiluja. Söi ensin luun, sitten ruokaa oli limupullossa mitä yritti tyhjentää. Yhdessä vaiheessa vinkui vähän. Jonkin verran makoili eteiseen vievän portin luona. Pääosin rauhassa. vaikkei sikeästi osannut nukkua.

To: Tofu aloitti kujakeppejä 6kpl n. 60cm auki. Kutsuin läpi tai kävelin vieressä.
2 treenisessiota, eka videolle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!