Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.5.2021

Ti ja ke agility kaksikolle sekä rokotukset

Ti Rokotukset 
Gava ja Tofu ottivat molemmat rokotukset M&M:ssä. Tofua jännitti vähän enemmän sähköpöytä pitkän tauon jälkeen. Vaikka pentuna meni innoissaan. Gava oli lahjottavissa herkuilla. Lisäksi anaalien tyhjennys molempien yllätyksenä. 

Tofun paino 17.6kg
Gavan paino 14.7 kg 

Ti Gavan agility / Marko Kivihalmeen treenit

Eilinen rata Gavan kanssa. Puomi ekalla hidas, sitten super. Tokat kepit kun hiljenin jätti kesken (sama viime treenit)

2 rimalle persjättö, aluksi tuli alas. Ansan ohitus 4 tosi hyvä!
12 tiukka jarruvalssi ja ihmisnuoleenkin palkka riman yli.
Leijeröinti puomin toiselle puolen ja lähetyspituudelle vaikea. Samoin että olisi mennyt 23-24 leijeröiden putken.

18 putken sijaan ekalla kertaa kepeille.

Tehtiin 60cm ja kahteen vuoron. 

Tofu teki vähän tokoa parkkiksella. Ja meinasi vähän kiihtyä radan koirista tai haukkua joillekin koirille. Treenatessa ei huomannut mitään. Sama lenkillä ilman nameja voi lähteä mukaan muiden räyhäykseen, mutta palkan tai namien kanssa hyvin. Tai jos huijaa, että on jotain kädessä. 


Ke Novan agility 

Tehtiin ennen kouluttamista mineillä (koska eka koirakko mini ja vähemmän aikaa). Tyyliin tehdään rataa x ajassa niin pitkälle kuin ehditään. Lelu pystyi olla kädessä, minkä heitin palkaksi. Ennen ei ole kestänyt. Ehkä luopumiset jossain näkyy! Ehdin tehdä radan melkein kokonaan. Rimakorkeuksissa ei paljon eroa. Tuli itselle ainakin lämmin sadehousuissa. Ja kun saa juosta enemmän kuin Gavan kanssa. 

Lähtö ok, ansaputken ohitus hyvin, aa, kepit takaaleikkauksella, takaaleikkaus sujui. Aa pidempää reittiä ohjaten oli rajalta, laskeutui taas ihan mun reunaan ja kun olin jäljessä niin varsinkin. Sen jälkeen tosin kielto putkesta kun en saattanut tarpeeksi. Puomilla hyppäsi alasmenolle jarruttamaan. Vähän rajalta, ehdin kuitenkin heittää jo lelun. Toistolla hyvin. Pimeä putkikulma muistui mieleen. 3 putken kuljetus onnistui, mutta tuli vähän kiire vikaan vientiin. Keinulla pystyin leijeröidä hypyn. Palkka 2on-2offiin. Pituus, hyppy ja muuri kaarre oli vaikea! Juoksi muurin ohi ekalla. Olisi ollut kohtia vahvistaa irtoamista tai treenata leijeröintiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!