Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

5.5.2021

Vappu nomet ja kuvia

Perjantaina vappuaaton nomet. Muutama treenipiste ja tarjoilupöytä herkkujakin. Kivat tolleriporukan treenit käsidesin ja turvavälien kera. :) 

Tofun kanssa tehtiin varista sukassa. Patee koiranruoka palkkana (muut paremmat unohtui). Ensin sukkaa 10cm, rei'itettyä ja sitten 5cm. 
Lopuksi kokeiltiin ilman sukkaa: yksi nosto ja toisella lyhyt kantaminen. 

Sukan kanssa ohimarssia, vähän enemmän pohti ottamista vs kotona. Ja kerta niin, että appari vei ja lähetin noutamaan. Ja toi!

Puoliveli Watson variksen kanssa


Linja ja markkeerauspisteellä tehtiin ensin linja niin, että appari vei damin. Ja toisen "selän taakse" tai käännyttiin katsomaan. 
- Ensin pitkän matkan linja n. 40m? 
- Ja sitten lähelle 10m, taakse lähetyksellä n.5m päästä koirasta. Molemmat hyvin. :) ei epäröinyt yhtään ja nätit palautukset. Dameja myös sivussa kassissa.
- pidemmän linjan vienti salaa. Käveltiin sivuun sillä aikaa, kerran vilkaisi mihin menee. Muistikuva siis. Hyvin lähti! Lähihaun voin pillittää kovempaa. 

Markkeerausheitto: n. 15m päässä. Heitto apparilta 10m sivuun? Oli kuulemma katsonut "puoliksi". Juoksi vähän ohi, mistä löysi. Ehkä voisin opettaa sanan, millä katsoa eteen. Nyt "missä". 

Lopuksi yhteiskuva sukulaisten kanssa
Watson, Fanni, Tofu, Lysti ja Woitto.Tofu oli viikonlopun ainoana koirana.

Sunnuntaina otin kuvia ja muutamat damin palautuksen ja ojan ylityksen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!