Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.5.2021

Vesi- ja riistatreenejä, agility ja nomevideota

Ma vesi ja riistatreeni Tofulle 

Uusi paikka mukana Ossi tolleri ja Tofu.

3 noutoa vedestä. 1 luoksetulona, että menin toiselle puolen ja Saijan kehotti menemään veteen. Meinasi kiertää, mutta tokalla onnistui. Ui kapeamman puolen poikki ja kun lähestyi valmiina olevaa damia laitoin lähihakupillityksen ja löysi damin. Kerran piti vaihtaa suuntaa, kun oli liikaa kaislikkoa. 


Varis sukkahousussa: eka Saijan viemä, sujui hyvin. Sitten vein itse heinikkoon. Ja yksi välinoutona eli varis jäi meidän väliin. Vikassa laitoin sukan n. 3cm kapeaksi ja kantoi lintua keskeltä sulista (ei sukasta). Jes! Herkku nakkeja palkkana. Jäinen varis, kun otin sulamaan vasta muutama tunti ennen.


Ma Gava kävi aksaamassa Josefinan kanssa Haulla. :) 


Ti riistatreeni Tofulle

Varis yön yli sulanut. Pari noutoa varis valmiina. Sitten 2 heittoa. Vikassa sukkahousu kaulan ympärillä eli sulista sai kantaa. Hyvin meni kaikki! Ekoissa tiputteli vähän, sulassa linnussa heiluu pää yms, joten vähän hankalempi kantaa.


Ti Nova agilityssa, Markon treenit

Vähän kuumana, kun ehti vakoilla kahden kentän agilitya, vaikka koitin pitää nenän poispäin sieltä. 

2 kierrosta, lelu jatkonarulla, jonka pystyin pitää kädessä. Palkattiin itsenäisyyttä.

1-4: 1 hypylle lähetin viistosta ja sujui! persjättö 2 riman jälkeen, hyvin ehdin. Ekassa perjätössä rima? Ekalla 4 hyppy oikein. Sen jälken halusi juosta sen takaakiertoon. 

5-8: puomi ok. Tauko. 6-7 ohjattiin siellä missä on puomilta putkeen viiva. Eli kun koira tuli putkesta ohjaaja juoksi samaan suuntaan ja teki persjätön putken 7 edessä. Irtosi hyvin! Kepeille ekalla kertaa liian kovaa, joten piti vähän jarruttaa ja linjata. 

9-10 sain ohjattua renkaalle, vaikka vähän tiukkaa teki. Keinu ok. 13 takaakiertoon vienti pakkovalssilla, tuli rima? Seuraava japsilla, eli pakkovalssi persjättö. 

Erikseen 13-16 tein persjätön pehmopituudelle, ekassa kaatoi palikoita. 

Yllättävän hyviä pätkiä ja Nova haki esteille! Ja jopa irtosi putkista. Kiva rata!

Treenaa: kontakteille varmuutta, varmistelen treeneissä. Ohijuoksu vaikea. Persjätöt ja esteille jättäminen, Novalle tulee kiire. Rimat oli 55cm ja osa tippui, viimeksi 50cm?


To Gava Josefinan kanssa agilityssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!