Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja BH Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.8.2024

Hiekkakuoppa hakua ja taipparitreeniä

Ti 30.7 haku: Korsossa hiekkakuopilla. 1 ja 2 pistot oli hiekkakuoppien kautta. Otettiin niihin muistikuvaparina haamut, että sai vahvistettua uudessa paikassa ja uudenlaisessa maastossa suoraan menoa. 

3 pistolla haukut loppuun asti ja sai hajun jo lähetyspaikkaan. Haukkui hyvin. Kongin sai nuolla tahnalla ja sitten sai nameja. 

Nova pääsi tekemään myös 1 ja 3 pistot, Minna meni piiloon. :) Ilman apuja vähän kyseli matkalla eikä ollut niin suoria pistoja. Mutta löysi, haukkui ja oli innoissaan. 


To 1.8 taippareita varten lokki vesinouto ja kanijälki. Tehtiin ensin muutama kanin nosto lämmittelynä. Sitten vesihommiin.

Veneestä lokin heitto yli 20m päähän. Tofu vähän piippasi ja pientä ääntä uidessa, en jaksanut nyt välittää. Lähetin taippariotteesta, vaikka normaalisti en käytä hihnaa. Haki lokin ja toi sen käteen. Tulin rantaan vastaan. 

Kanijälki oli äitin tekemä. Tofu vähän etsi laajemmin, mutta löysi kanin. Pohti vähän tuodako vai ei. Meinasi jättää kuulemma kanin, mutta meni takaisin. En sanonut mitään. Juustopalkkaa, kun toi kanin käteen.


Pe 2.8 kanijälki: tein itse Tofulle lyhyen kanijäljen. Tofu odotti eteisessä. Näytin alkukohdasta hajun, tein jäljen lähelle rantaa. Tofu seurasi hyvin jälkeä ja toi kanin aika nopeasti suorinta tietä. Ja käteen. :) palkka unohtui niin haettiin autosta namia.

Gava oli pomppufiiliksellä lenkillä (kuten kaikilla lenkeillä) ja leikittiin ilman lelua ja tehtiin seurausta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!