Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja BH Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.8.2024

Vesitreenit ja fasaanin nouto

La 17.8.2024 oli Tofun kenraalitreenit vesitöiden suhteen. Treenattiin Satun &Ossi tollerin sekä Tiinan &Usko tollerin kanssa. Satu vaihteeksi avusti meitä. Tofu pääsi poikien jälkeen tekemään. Odoteltiin vähän kauempana Uskon treenin ajan vuoroa. Muutama piip tuli maatessa (varmaan sellainen mitä koira ei tiedosta), muuten odotti hiljaa. 

Tofulle lokin nouto rannalta heitettynä. Se sujui hyvin, paitsi toi lokkia siivestä. Otin linnun rantavedestä vastaan. Meni epäröimättä veteen. 

Tofulle eteenlähetys, (sorsa jäi Ossilta veteen eikä palautunut). Odotin, että Tofu ui n. 4metriä kohti. Sitten heitin kiven 2m sorsasta. Tofulla pysyi focus eteen ja jatkoi linnun luokse. Nappasi suuhun ja toi käteen asti. Ehdin palkata myös ennen ravistelua. Halusin varmistaa, että saadaan kerralla onnistunut suoritus eikä juuri ennen koetta kävisi ettei löydäkään. 

Autojen lähellä otettiin metsässä fasaani koiraan nosto. Fasu oli vielä kohmeinen kun otin sulamaan vasta edellisiltana myöhään. Toi jalkoihin sen. Sitten n. 50m matkalta katsottiin, kun Satu vei linnun ja sitten otettiin sen nouto. Nosti nopeasti suuhun ja palautti käteen. :) Jätettiin siihen. 

^ Video fasaaninoudosta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!