Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.6.2011

Tokoa vihamiesten kesken

.. nooh ainakin jäykistelyä noilla on ja Ruutin moikatessa Jannia (ilman Bobia) se murisi vähän. :D Ihme, että se jaksaa "kantaa kaunaa" Bobi ei provosoi koskaan vaan jotenkin se ärsyttää Ruutia. Kun Ruuti on unohtanu kaikki jäynät agin urosten kanssa. Sade kasteli nurtsin, mutta onneksi kun treenattiin sade oli loppunut.

istuminen paikallaan: lyhyttä, Ruu onneksi pysyi ja käytiin myös nopeasti piilossa.

paikka makuu: nopeasti maahan, toisaalta pitäis treenata niitä koe jaaritteluja ennen käskyä. Kerkesin rupatella yhden seuralaisen kanssa piilolla. :D

seuraaminen: otettiin pateepalkkaa aina pikku osissa, kun oli hiljaa. Kuitenkin luvalla naksun jälkeen kupille. Sain eka laittaa maahan, mutta sitten oli hiljaisiakin pätkiä. Sivuaskelia tehtiin myös, aluksi ääntä, sitten hiljaa. Näköjään pidemmissä suorissa meinasi unohtaa olevansa käskyn alla ja hidas jäi tekemättä. :D

ruutu: otettiin häiriömerkit molemmin puolin. Näköjään oli liian vaikea, pitää vähän kauempana pitää tai ottaa lelu/alusta helpotusta. Piti mennä lyhyemmälle matkalle niin ei juossut häiriömerkeille ja mennyt reunasta sisään.

ohjattu: vasen oli vähän liikaa piilossa ja meinasi hakea keskimmäistä. Merkeistä sain palkattua myös yhden hyvän. Tehtiin vasen vähän enemmän edessä/reunassa kun ei ensin sujunut. Sekä olin lähempänä puuttumassa.

kaukot: alkuun meinasi vaihtaa asentoa kun kävelin pois(!), kerran karvoista laittaen takaisin lopetti pelleilyn. Sitten vähän paremmat siirrotkin. tuleehan niitä oikeitakin mutta myös vääriä kun säheltää ensin..

tunnari: tein ensin narupallon hakemisen. Haki tunnarin tosi nätisti ja jackpot loppu pateesta. Ympyrästä etsi tosi nätisti oman. 95-1=94

Olihan se mukava tokoilla kun sai taas aikaiseksi.. voisi ottaa niskasta kiinni ja ottaa jotain lenkeilläkin, se osaa olla vaan niin vaikeeta. Ja toisaalta kun joskus en saa tapella mistään sen perusongelmista yksin treenatessa. Mutta treenattavaa ainakin riittää tuon koulimisessa.

__________


Tokoiltiin to aamuna

kaket: Olin n. 5m päässä suurimmaksi osin. Jos ennakoi jotain niin kävin laittamassa asentoon. Tehtiin rauhallisesti ja palkkasin myös asennossa pysymisestä. Meinasi kerran innostua palkkauksesta, mutta sain palautettua rauhalliseen malliin. Vaikeinta oli m-s-i venyttäytyy liian pitkäksi seisomisessa kun sitä tekee "koemaisesti" ja istumaan menee vajaasti. Nami-imutuksella parit hyvät. Ihan yksittäin jos ottaa monta peräkkäin s-i niin tekee tosi hyvin, mutta kun tietää että treenataan niitä vaikka ottais maasta tekee paremman seisomisen, että pystyy menemään oikein istumaan..

väliin vähän lelulla riehumista

tunnari: ympyrä, ei huomannut ensin omaa, tutki melkein kaikkia muita ja etureunaa. hyvin malttoi työskennellä pitempään eikä napannut väärää. Rauhoittui hyvin kapuloilla, ei ollut sellainen napsimis vaara. 94-1=93

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!