Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.6.2011

Tokoa med Janni & Bobi 2

Käytiin tokoilemassa Niittykummun ostoskeskuksen kentällä. Toisessa päädyssä oli pesispelaajia, muttei se häirinnyt. Ruuti oli mukana, Ras tuli mökiltä kun tultiin kotiin. Voi Bobi parka kun se ottaa Ruu koviksesta paineita. Kovistelin Ruun alussa ja sitten se ei ainakaan äänellisesti & tuijottaen häirinnyt Bobia.

paikallaan istuminen: ensin vähän lyhyempi, suoraan piiloon. Toinen osa piilossa laskin noin minuutin. Hyvä kahteen viime treeniin ei ole mennyt maahan, kop kop.

paikallaan makuu: odotin vähän pidempään ennen ekaa käskyä. Muuten ok ja palkkasin maahan.

Tehtiin sitten kisamaisena suurinpiirtein liikkeet käskytyksellä, patee palkkana. hmm heti kun Ruu sai vapautuksen maasta se pinkoi ruutuun ja tarjosi oikeaa paikkaa toisella kertaa, huomaa ainakin sen lempi liikkeen..

seuraus: ihan hyvää, välillä hiljaista ininää ja sivuaskelissa sain huomauttaa. Välillä meinaa vähän painaa.. Koitettiin vähän kosketuskepillä, muttei sillä ollut paljoa eroa.

ruutu: tehtiin koemaisena, kävelystä menin palkkaamaan maahan. hyvä! tunnistaa ihan eri tavalla ruudun nauhoilla, eli pitäisi vaan treenata paljon ilman ja vaikka alustan kanssa välillä.

kaukot: Janni availi lehtiötä lähellä, ei vaikutusta. Tein parin metrin päästä. Yksi s-m huono, liikkui eteen oli niin pitkänä. Sitten ne eilen huomatut m-s-i kun ei osaa odottaa istumista ja varsinkin ehkä käsimerkillä. Jos ennakoi sitä niin osaa.. Pitää vaan tehdä noita paljon.

metsku: sain ensin keskeyttää kun meni haukkuen ja vikassa oli pientä ininää suuhun otossa, osaakin olla niin ikävä kohta liikettä. ;) Oisin saanut niin monesti heittää niin sai kelvata.

hyppynouto: heitin vähän vinoon, mutta ei haitannut. Ekalla tuli taas joku äännähdys ja otettiin uusiksi.

- yleisesti pitäisi saada hiljaisia noutoja

tunnari: yli 6 kapulaa ympyrän muodossa. Turhautui noudoissa, mutta vau miten malttoi työskennellä rauhassa! 94-1=93

-palkalle

Sitten tehtiin luoksetuloa läpijuoksuna ja seisomisella. Meinasi olla vähän liian hätäinen eikä odottanut vapautus käskyä. Ohjattu ok, vahvistin kerran merkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!