Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

10.6.2011

Tottelevaisuutta ja ukkoja

Oltiin ke iltana tokoilemassa Emmin & bc tyttöjen kanssa Hakunilan urheilupuistossa. Nähtiin pari muutakin tuttua siellä.

Ruu:

palkkana taas odottamassa patee + liikekohtaisia palkkoja

  • ruutu: meni sivusta sisään, lähti ensin vähän väärään suuntaan ja korjasi. Hyvin takareunaan. Sitten erikseen loppu kävely, kävin palkkaamassa kun pysyi nätisti liikkurin "käsky"stä huolimatta. Ja sitten yksi seuraamaan, tulee niin nätisti, ei lenkitä. 
  • seuraus: vire oli vähän turhan korkea, sain aluksi laittaa pari kertaa maahan. Saatiin sitten jotain hiljaisia pätkiä, en ruvennut hinkkaamaan paikkaa vaikka painoi vähän, se olisi vain lisännyt ääntä. Pysähtyessä ja askelsiirtymisissä meinasi tulla ininää. 
  • tunnari: ekalla kerralla vire oli vähän liian korkea, näytti ensin että etsisi vaikka oli lähellä napata vääriä. Sitten päätti kuitenkin napata vain jonkun ja tuoda. Lähetin uudestaan etsimään ja sitten löytyi. Eka oli ympyrä ja sitten tehtiin vielä rivi, mistä toi hienosti oman. Selvästi siis häiriötreeneissä on vire ihan eri kuin yksi tehdessä, tarvitaan siis paljon näitä. Tunnari laskuri: 95+1-1=95
  • paikalla olot: ihan mini istuminen, että kävelin pois ja kahdesti palkkaamaan. Sitten tehtiin myös tokoilemassa olleiden Ansun ja Marin (Rimma) kanssa evl makuun käskytyksiä Stepille treeniksi. Ruu oli muuten pätevästi, paitsi se kehään kävely ja kerran meni toisten maahan-käskystä maahan. 
Ras:
  • ruutu: meinasi juosta ensin merkin ohi. Ruutuun juoksi ihan liikaa vasemmalle eli ei mitään 90 asteen kulmaa merkiltä. Tuli takaisin mun luokse ja sitten juoksi oikein ruutuun. Rasmuksella oli vähän liikaa intoa, eikä se ruvennut niin miettimään vaan juoksenteli vaan sinne päin. :D
  • ohjattu: tehtiin oikea ja merkille lähettäessä lähti viereiselle kivelle. Taisi meinata hakea keskimmäisen ekana, sitten hyvin. 
  • luoksetulo läpijuoksuna
______________

Hakutreenit Kattilajärvellä

Päästiin pitkän taon jälkeen hakuilemaan. Ruulla oli superisti intoa ja remmissä kiskoi ja huusi. Tehtiin lämmittely haukut aloitti heti hyvän haukun. Ruuti sai juosta froteeloimen kanssa, ettei vaan mikään keppi raapisi sitä. Tehtiin n. 25m pistoja muistutteluksi. Pete ja Päivi oli piiloilla. Nyt otettiin uutena juttuna niin että palkkauksen jälkeen palkattaisiin vaan ei anneta haukkua enään, ettei haukusta tule pätkivä. Ettei se hauku 5, odota palkkaa, jatka haukkua jne. Vaan että haukkuu 5 palkkausta ja seuraavalla pistolla haukkuu 10. Tai sitten suorapalkkauksella kaikki ja kuljetetaan eteenpäin radalla ja passivoituessa päästetään kun suora lähetysmatka seuraavalle piilolle. Siinä voi puhua ja syötellä nameja ettei aloita haukkua. Pete palkkasi vielä noista eri sarjoista, en itsekään tajunnut heti ideaa selityksestä. :D
Rata oli aika kallioinen ja sinne pääsi hyvin piiloon paikoittain. Ruuti ei malttanut pysyä mun lähellä kun käveltiin keskilinjalle olis ollut niin kiire mennä seuraavalle piilolle. Kuitenkin se ei varastanut yksin toisella puolelle keskilinjaa vaan kutsuin sen viereen ja siitä lähetys. Lähti nyt myös hyvin sinne minne osoitin ja vasta silloin kun annoin luvan. Haukut alkoi myös hyvin ja kuuluvana ja kiersin ainakin kerran, eikä se häiritse sitä. Vaikeampi sitä on saada maalimiehiltä pois. :D Olikohan pistoja 4 + juokseva pupu. Yhdellä pistolla Ruu hyvin tarkasti lähteekö oikeeseen suuntaan mun käden suunnasta. Hyvin oli muistissa haut vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!